АКО КЕЦОВЕТЕ МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ

Новата кампания на Converse накара не само нашия екип, но и хиляди фенове на Chucks да възкликнат „Много яко, човек!“

0 коментара Сподели:

Новото видео на Converse е празненство. Само че празнуват не приближаващия си 100-тен рожден ден, а раждането на една култура, която хората създадоха, добавяйки по нещо уникално от своята личност. Емблематичните кецове преминаха през всякакви промени и тенденции – модни, музикални и културни, и останаха константна величина за индивидуалност.

Кецовете на Chuck Taylor смело си партнират с всякакви субкултурни течения – суинг вълната, хипстърите, поколението хипита, рокерите и т.н.

В продължение на години Converse са част от образите на готините хлапета на големия екран – носени са  от антуража на Джон Траволта в „Грийс“, а Силвестър Сталоун тренира с тях на боксовия ринг като Роки.

 

Лайтмотивът  е себеизразяването. Целта е хората да споделят историята на своите кецове или какво ги е превърнало в това, което са. Идеята се ражда благодарение на хилядите снимки в социалните мрежи, които притежатели на епичните обувки споделят ежедневно. Истинската емоция идва от начина, по който ги персонализират, превръщайки ги от чифт гуменки в произведение на изкуството. А най-якото за феновете е именно възможността сега официално те да са дизайнерите на своя собствен чифт Chucks, да се подпишат под своето произведение на изкуството.

А колкото до рекламата, тя е от онези клипове, в които откриваш нещо ново с всяко гледане. Оставя ти едно такова усещане за свобода и щастие, че си това, което си. Слага те под общ знаменател с онези, които слушаш, гледаш и следваш. Дава ти шанс да повървиш в техните обувки. В кецовете Converse на Andy Warhol, King Tuff, Joanna DeLane, Buff Monster, Futuras, Franki Chan и т.н.

А по пътя със сигурност ще намериш вдъхновение.

Видеото ни кара да го потърсим първо в себе си. В готините моменти, в трудните моменти, в грешките, в името ни, в калта, в музиката, в танците, в миналото, в бъдещето, в нас.

На всеки 43 секунди някъде по света се купува нов чифт Conversе и историята му започва точно тогава. Всяко петно, всяка драскотина са част от неговия разказ. Споделяш ти.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО ТУК

Тагове: Converse
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *