Стил без граници – издигаме се стъпка нагоре с най-новото от Converse

Нови модели и форми, които предизвикват – виж защо колекцията De Luxe ни изстреля до границите на личния ни стил

0 коментара Сподели:

Converse отдавна не е просто бранд.

Той се е превърнал в символ на свободата, на бунта, на яките групи, на готините деца. В символ на безгранична креативност, където небето просто не е граница. Converse е класика. Кецове, които показват на всички принадлежност, марка на любовта и бранд, който говори, че разбираш как се живее този живот. Компанията пише своята история повече от 100 години, а когато през 1921 г. към служителите се присъединява американската баскетболна звезда Чък Тейлър, който става продавач и посланик на марката, тя окончателно затвърждава максимата си, че хората, които носят Converse създават култура на автентичен уличен стил. Те просто са това, което са, и вдъхновяват всички останали. Converse се появява на първото първенство в историята на баскетбола като част от Олимпийските игри през 1936 г.,

а днес експерти твърдят, че на всеки 43 секунди по света някой купува иконичния им модел Chuck Taylor All Stars.

Заради всичко това, а и заради всички яки хора (Елена СираковаРажа Ел МадхунСимо Желязков), които носят Converse, нямаме търпение да обявим и най-свежата новина, с която брандът ни изненада. Тази пролет компанията добавя нови смели и по-високи визии за Chuck 70 към колекцията De Luxe и пуска серия от горещи колаборации с дизайнери и творци.

Брандът иска да предизвика всички фенове да открият своята граница на стила,

като ни представя по-високи чифтове и ни съветва да не се страхуваме да експериментираме. За новите си съкровища Converse подобряват стила, променят кройката, формата и функцията, които правят още по-страхотни Chuck 70, смесвайки класиката с лукса.

Към предложенията до любимия на феновете Chuck 70 De Luxe Heel се присъединяват Chuck 70 De Luxe Wedge и Chuck 70 De Luxe Squared.

И двата чифта ни предлагат нов прочит на емблематичното заоблено гумено бомбе на марката, което вече виждаме с нестандартна ъглова форма и квадратни пропорции.

Визията ни дава изцяло ново измерение от възможности за комбинации с ежедневните ни сетове облекло, като към моделите имаме още детайли на шевове, осмоъгълно лого Converse и класически цветове, синоним на марката.

Колекцията De Luxe стартира успоредно със серия от глобални колаборации, които брандът подготвя, като в звездния списък се включват Martine Ali, Feng Chen Wang и Isabel Marant.

Всеки от артистите, с които колаборира Converse, е популярен с това, че чертае нови пътища и предефинира статуквото в модата.

За да стартира новата си кампания Edge of Style, Converse се превръща в катализатор за открития, позволявайки ти да изследваш какво означава да преминеш отвъд границите на собствения си стил. Впускай се смело в експериментите и не забравяй да грабнеш някои от иконичните нови чифтове тук. Определено тази пролет благодарение на марката лимитите падат, а небето е единствената граница. Експериментирай на воля!

За още от същото – виж Любимите ни кецове на свободата вече си имат официално онлайн пространство

Кецовете ми са свобода, любовта ми се казва сцена: Елена СираковаРажа Ел МадхунСимо Желязков

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *