ДДС-ТО НА СЕКСАПИЛА

Или кои са нещата, които те карат да кажеш „Извини ме, докато се събличам“

0 коментара Сподели:

Когато говорим за физическо привличане, не можем да си изкривим душата с твърдението, че външният вид няма значение. Да точиш лиги по мускулест мъж или жена с чашка C може да се определи като клиширано или стереотипизирано. Всъщност, ако имаше възможност да обсъдиш кое намираш за секси с общия ни познат Чарлз Дарвин, то той щеше да ти обясни, че тези твои наклонности към мускули или пищни деколтета се дължат на естествения отбор, т.е. това са белези, които всеки търси на подсъзнателно ниво при създаване на поколение. Опитите да обобщим идеалния мъж или перфектната жена са доста тъпи.

Светът е голям и сексапил дебне отвсякъде! 

Но пък има допълнения към външния вид, които ние определихме като добавена стойност към нечий образ. Тук иде реч за онези физически и нефизически качества, които са ни слабост, и имат силата да ни разкъсат копчетата на ризата като в реклама на Нова Бразилия.

 

КУЧЕТА АФРОДИЗИАК

Вдъхновени сме от едно британско изследване, не особено оригинално озаглавен профил в Instagram, и… личните ни биохимични реакции при гледката на мъж с куче. Според  проучване сред 2000 британки всяка пета жена си пада по мъже с шаровци, а скъпите коли и големите къщи остават назад в класацията. Веждите ни сами се повдигат в знак на съмнение, но… така да бъде. Ако все още се чудиш дали матово Audi или рошаво четириного правят един мъж по-секси, разгледай хитовия Instagram профил Hot Dudes with Dogs. И докато тези снимки предизвикват в женските глави двусмисления въпрос „Може ли да го погаля?“, ние държим да отбележим, че кучетата действат и на мъжката част. Домашен любимец от едра, респектираща порода на каишка в ръката на готина мадама е истински тунинг за външния й вид.

 

АРТ НА ДВА КРАКА

Въпреки че идеята за татус просто заради модата ни е силно антипатична, не можем да отречем притегателната сила на надрасканото тяло. И противно на логиката, че татуировката трябва да е изключително и само белег на нещо изживяно или да носи супер дълбок смисъл, ние вдигаме палец за хората, които просто ценят изкуството и се кефят да го носят по тялото си. Но какво всъщност прави хората с татуировки толкова привлекателни? Отговорът е прост. Уникалността. Доказано е, че колкото по-рядко срещано е нещо, толкова по-ценено е то. А рисунките по тялото (разбира се, говорим за направените с мисъл и естетика) са абсолютната добавена стойност към индивидуалността. В допълнение противопоставянето на артистичното, бохемско излъчване, което носят татусите, и строгостта на деловия аутфит, който ги покрива пет дни в седмицата, оценяваме като абсолютната био виагра.

 

ДА ТИ Е СЛАДКО

Да се прибереш при готиното си гадже или да се прибереш при готиното си гадже, което може да готви? За мен две порции от второто, ако може… Не знам дали има някаква връзка между жените, които могат да ти омесят козунак, и сръчността им в леглото, но има нещо страшно сексапилно в опитването на сместа за кекс с пръстче. Кулинарните умения са популярен фетиш и сред мъжете, и сред жените. Да не говорим, че познанията за храните афродизиаци си е абсолютен коз в ръката. Смеем да твърдим, че любовта и на двата пола минава през стомаха, но преди да стигне до там, се заиграва с едно друго сетиво – зрението. Какво имаме предвид ли? Ами просто сложи една престилка и се развихри.

Гаранция, че до десерта ще имаш  предварително загрята на 200 градуса обстановка…

 

КАРДИО ЗА ДВАМА

Възможността да се поизпотите заедно е доста изкушаваща, но не… не става въпрос за това, за което си мислиш. Ключовата дума тук е: спорт.
Все по-разпространено става твърдението, че никой няма да се влюби в красивата ти душевност от пръв поглед, затова е нужно да си оставяш белия дроб в залата поне 3 пъти седмично… Което си е така, така си е, но ние искаме да разгледаме спорта от един по-различен ъгъл, а именно сексапилът, който излъчват спортуващите мъже и жени. Възнамеряваме обаче да наблегнем на жените. Възприемането на спортните хобита като мъжко занимание събира прах в някой тъмен ъгъл в миналото, защото модерните мацки са все по-активни. Оставяме настрана безспорното предимство на стегнатото, оформено тяло. Спортът ти дава издръжливост, самочувствие и увереност и от тях се ражда любовта към себе си. А тя е заразна. С други думи, това са най-сексапилните неща, които някой може да притежава. Добавяме и мощната сближаваща сила на общите хобита, т.е. да споделяте страстта си към фитнеса, волейбола, ските и сноуборда и т.н. е доста яко, откъдето и да го погледнеш.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ

Паркира колата, слиза забързана, безупречно облечена и отмята коса. Спира пред училището, откъдето не след дълго изскачат момче и момиче с неголяма разлика в годините. Дава им по една бърза целувка и започва да им оправя шапки, шалове, якета и ги повежда обратно към автомобила. Междувременно ти стоиш с отворена уста и не можеш да отместиш поглед от стегнатите й крака. Що е то?
Точно така, това е мокрият сън на момчета и мъже, известен още като MILF. Ние се чудим защо няма нарицателно и за горещите татковци, които размятат децата си от едното рамо на другото, завързват им обувките или търпеливо ги хранят? FILF? Anybody?
Дали заради споменатото вече Дарвиново хрумване или подсъзнателното възприемане на сексапилните хора с дете като грижовни, внимателни и отговорни, но

тази гледка е катализатор на подскачащи хормони и намерения, които не издавай пред децата.

 

ФИФА С ЖЕНАТА, А УИСКИТО Е ОТ НЕЯ

Всякакви екстра умения и познания, които те отличават от масата привлекателни мъже/жени, увеличават персоналния ти коефициент на сексапил. Представи си, че докато се опознавате, той/тя сподели съвсем неангажиращо, че е изкарал/а курс за масажисти. Бъдещата ти половинка все още ти обяснява нещо по въпроса, а ти вече се събличаш мислено. Една крачка пред другите са мацки, които разбират от разни типично мъжки неща – компютърни игри, коли, уиски, вино. Разбира се, теб може изобщо да не те впечатляват нейните ФИФА умения или сомелиерските й познания, но тук специалната съставка е различността. Тя е нещото, което ти осигурява преднина в играта на прелъстяване.

Съществуват безумно много дадености, детайли, таланти, интереси, които могат да бъдат магнит за противоположния пол. Понякога гласът на някого доразвива или направо преобръща представата ти за неговия образ. А ако владееш изкуството на танците, смело можеш да заявиш, че говориш още един език – този на тялото. И в крайна сметка всичко се свежда до енергията. Търсим хора с енергия, близка до нашата, или по-силна. Затова вместо да упражняваш най-секси погледа си пред огледалото или точно колко градуса трябва да е чупката ти в ханша, докато вървиш, по-добре се съсредоточи върху онова, което те кара да произвеждаш позитивни вибрации. Каквото и да е то. Със сигурност има някой, който споделя ритъма ти.

Хвърли и един прозаичен поглед към тайните на привличането или пък добавената стойност на мъжките и женските професии.

 

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *