СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА ÂME В YALTA

TAKEOVER закрива сезона в Yalta Club с Kristian Beyer от Âme - Room 2 на 26 юни

0 коментара Сподели:

TAKEOVER закрива пролетния сезон в Yalta Club с KRISTIAN BEYER от диджейското/продуцентско дуо ÂME и успешния берлински лейбъл INNERVISIONS. Kristian свири в Room 2 на YALTA CLUB на 26 юни. Умението им да съчетават привидно несъвместими стилове и влияния си личи не само в лайв изпълненията на ÂME, но и в диджей сетовете на комбото, които са вдъхновени от цялата история и разклонения на електронната музика. Kristian и Frank свирят редовно в Robert Johnson (Франкфурт), Fabric (Лондон), Lux (Лисабон) и Air (Токио) и са уважавани заради епичните маратонски сетове по време на Innervisions вечерите в любимия им берлинския Panorama Bar. Дуото е автор на много успешни миксирани компилации за Sonar Kollektiv, NRK Sound Division и Fabric, а също и на едно сериозно изследване на минимализма в компилацията The Grandfather Paradox, създадена в колаборация с Dixon и Henrik Schwarz. Като част от семейството на Innervisions, Kristian и Frank се занимават сериозно с развитието на лейбъла, който издава само по половин дузина заглавия на година.

Ние от своя страна решихме да те въвлечем в нещо, което наистина си заслужава, и даваме една двойна покана (за теб и другарче) за партито този петък. Единственото, което се иска, е да споделиш в коментар към тази статия кое е първото лятно парче, което си е намерило място в главата и плейлиста ти.  На случаен принцип теглим късметлията в 12:00 на 26 юни. Go! Go! Go!

И в случай че нещо си се разсеял, да ти напомним – ТAKEOVER са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на това събитие са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (две поредни години DJ  номер едно в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на супер успешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Ali от Tiefschwarz, Stacey Pullen и Patrick от M.A.N.D.Y.

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място в YALTA CLUB. Може да си купите и клубна карта TAKEOVER, която струва 80 лева и ви осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на 2015 година. Facebook ивентът е тук.


 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *