Този секси, секси мъж: Кристиян Йосифов

Специално в най-женския месец от годината се връщаме към един любим наш навик – да ти показваме красиви господа и заедно да си мечтаем за по-топли дни.

0 коментара Сподели:

Мира Дерменджиева, Борис Павлов

Лошите навици умират трудно, а когато носят наслада за окото – тогава, честно да си признаем, си ги превръщаме в задължително бягство от иначе забързания делник. Ето защо с удоволствие и точно през март отново ти припомняме една позабравена рубрика,

в която задружно се радваме на по-красивата част (или поне за женското око) от населението.

И понеже месецът е празничен, сме ти подготвили разговор с едно момче, което определено ни кара да мечтаем за лято. Дами, на вашето внимание – Кристиян Йосифов.

Срещаме се с Крис точно на слънчевия 8 март и като по поръчка получаваме цветя, плюс синеок поглед, за който, честно да си признаем, в миг бихме се преместили в Самоков, откъдето е той. Крис е на 27 години, завършил е политология и е работил за кратко в Министерството на труда и социалната политика като младши експерт.

Тази подробност единствено ни кара да свалим шапка на държавата за точно така изглеждаща социална политика.

Крис споделя, че доста често го бъркат с чужденец, дори в родния му Самоков, което поражда редица комични ситуации, а приятелите му смело се шегуват с този факт, особено при редовното заговаряне на английски, което се случва на доста нетипични места. Освен цялото весело Крис се занимава от цели 17 години с тенис, а походите в планината са другото му любимо нещо.

Ние пък сме влюбени в брадата му с цвят на карамел и заразителната усмивка и нямаме търпение отново да заеме някой пост в държавна институция, където да пускаме жалби за тоя престъпно красив чар ежедневно. Ако случайно търсиш да зърнеш на живо тези морски очи, трябва да се ориентираш към родния му град, където можеш да го намериш зад бара на приятно място,

а ако искаш да поръчаш нещо – избери наргиле, защото сме чували, че е майстор при правенето им.

За всичко останало – ще чакаме лятото, когато ни е обещал да ни заведе на малък поход по билото на Рила, а ако случайно се чудиш какво ще прави през април – най-вероятно ще е пред екрана, защото, както признава, едно от тайните му guilty pleasure е Game of Thrones.

За финал споделяме, че ако не сте мулатка или смугла красавица (каквито са любимият му тип дами) или случайно не притежавате два-три дракона – просто може да се насладите на красивите му снимки от Борис Павлов и Мира Дерменджиева тук. За още господа, разтапящи сърцето – очаквайте топлите дни.

За още вдъхновяващи господа – виж Димитър Маринов: портрет на една мечта.

Или пък хвърли едно око на най-четения ни Секси мъж – Иван Валериев.

За останалото те очакваме в инстаграм профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *