АКСЕСОАРИТЕ – ПРОЗОРЕЦ КЪМ СВЕТА

Един полет над Санторини с крилете на Folli Follie

0 коментара Сподели:

Аксесоарите имат вълшебната сила да направят и най-обикновеното парче плат да изглежда като дизайнерски аутфит. И ако някой знае как да създава и подчертава идентичност чрез аксесоари, то това е гръцкият бранд Folli Follie.

Този сезон Folli Follie заблестява с напълно нова кампания с революционна концепция за стил. Тя носи нестандартното име Window to the World  – „Прозорец към света“  –  и се явява пресечна точка между вселената на марката и нейните потребители.

Като един истински прозорец към света Folli Follie се превръща в призма, през която всяко изделие става по-динамично и магнетично.

Марката избра да представи своите аксесоари през тази концепция, за да разкрие още по-добре вдъхновението, лукса и модерността, с които е известна, но без да забравя сюрреалистичния и непокорен дух, който феновете й обожават.

Акцента този сезон е изключителната колекция Santorini Flower. Вдъхновена от опияняващия изгрев на остров Санторини, уникалната емблема на колекцията краси всяка чанта,бижу и часовник на марката.

Наситени текстури, бляскави метали и камъни, брилянтни есенни нюанси и свежи силуети оформят тази емблематична колекция.

Всяко изделие от нея е прозорец на марката, през който се разкрива незабравима гледка на средиземноморско слънце, която изпълва с блясък визията на дамите Folli Follie в цял свят.

Погледни през техния „Прозорец към света“, който е истински портал към стила и класата.

Хвърли един поглед на нашата Summer Connection или най-доброто време да замениш червеното червило с тюркоазено.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *