InFocus: Здравей, софийско лятно вдъхновение

В следващата галерия ти показваме ежедневното вдъхновение, което срещаме, но този път в най-простичките неща

0 коментара Сподели:

Стиляна Иванова

Неоткритата красота" е темата на новия фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards. Верен на своя откривателски дух, Huawei отново ни предизвиква да излезем от комфортната си зона. Единственото, което трябва да направим, е да покажем най-добрите си снимки и видеа, заснети с Huawei, като можем да го направим в цели 6 категории – #emotion tag, #hello, life!, #faces, #going the distance, #storyboard, и такaвa за мобилната видеография – life now. Освен световното признание, което ще спечелилите (конкурсът е международен), има и награди. Как можеш да спечелиш 10 хиляди евро с една снимка, разбери тук. Снимки за участие могат да бъдат подавани до 11 август, а гласуването продължава до 19 август – не забравяй да споделиш конкурса и с приятели, за да могат да гласуват за твоите снимки и да ти помогнат да спечелиш.

В следващата галерия ти показваме ежедневното вдъхновение, което срещаме, но този път в най-простичките неща. Заснехме всичко сHuawei P30 Pro, за да ти подскажем, че можеш да участваш в InFocus Awards,без притеснения – вдъхновението се ражда от всекидневните преживявания. Днес обхождаме любимата София, за да потърсим #HelloLife!

Софийското слънце се показва между НАТФИЗ и съседната сграда на „Стефан Караджа“. Рано е и асфалтът на улицата още не се е напекъл толкова силно, че да започне да образува мараня в далечината към светофара при „Кристал“ . Пустинята София – спокойно могат да нарекат столицата така, когато август се разгорещи, а всички жители отидат да гонят чайките по пясъка. Но тя си остава хубава, защото макар и пресъхнала, зад всеки ъгъл крие по цъфнал кактус. Най-красиви са кактусите, когато цъфтят, по-красиви от розите, когато увяхват. Понякога ги откриваш само в спокойствието на възрастните, усмивките на играещите или мечтите на тези, които си представяш, че се завръщат все пак отдалече със самолетите, но ги има – цяла София е пълна с красота и вдъхновение, което ежедневно да преживяваш.

Виж какво откриваме, когато пък излезем извън София.

Това четохте най-много през юли.

В YouTube пък ти показваме любимите си градски места.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *