2 ПОКАНИ ЗА HALLOWEEN С JAMIE WOON

Гарантираме, че ще е страшно… страшно готино

0 коментара Сподели:

Завръщането на Jamie Woon на сцената започва с нов сингъл и европейско турне, което стартира от България. Не само сме поласкани от избора му за начална музикална дестинация, но смятаме да допринесем с много танци и позитивен вайб, за да се получи една (без)паметна вечер. Мястото е Sofia Live Club, денят е най-страшният в годината – 31 октомври.

По стара Go традиция организаторите пазят 2 покани за най-редовните ни читатели и най-верните фенове на изпълнителя. От теб се иска да споделиш любим откъс от текст на песен на Jamie. Направи го в коментар под статията, а късметлията с 2 паса за събитието ще обявим на 29 октомври.

Припомняме ти какво си говорихме със самия Woon по повод пристигането му в България:
„Ще се видим за най-доброто Halloween парти в столицата ви. За мен емоцията ще бъде двойна – от срещата с българската публика и от старта на музикалната ми обиколка. Ще пристигна с музикантите от моята група, които, както вече споменах, са изключително талантливи инструменталисти. Очаквам с нетърпение да дойда отново в София – градът е очарователен, с богата клубна култура и страхотна публика. Надявам се този път да видя повече, за да усетя максимално от уникалната атмосфера на това място.“

Виж тук цялото интервю с музиканта.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *