Днес беше ли лошо момиче?

Ако не, май вече е време…

0 коментара Сподели:

Момчетата харесват лоши момичета. Момичетата също харесват лоши момчета. Проблемът обаче не е в това, кой колко е лош, а в това, че Гери-Никол тотално обърка нещата и сега вместо „ела и си вземи“ всички малки диви от 15 до 20 са си въобразили, че да си лошо момиче означава да си клатиш дупето в ритъм и да припяваш на Криско. Лошите момичета не са мрънкащи тийнейджърки в драма, не са и агресивни котенца, които те задърпват в тоалетната още преди да си си разкопчал колана. Да си лошо момиче е титла и наистина умните го разбират още преди да са научили номера на Боби от 12 „Б“ или как да си слагат очна линия. Лошите момичета всъщност са умните момичета, готови да поемат добре премерени рискове и дилемата им не е между домашното по химия и партито в петък вечер. Дилемите им са вселенски, а ако случайно искаш и ти да си в списъка, ето как:

ЕЛА И ПРЕЦЕНИ!
Преди да тръгнеш по „лошия“ път, е добре да знаеш няколко основни неща. Червеното вамп червило и синините около коленете не са най-якият аутфит за понеделник сутрин в офиса. Не стават и за среща с вашите, нито за фирмената вечеря със съдружниците на мъжа ти. Трябва да си наясно, че има нещо много по-секси от гънките на дантелените ти чорапи и това са гънките на мозъка ти, които услужливо ще ти трябват, за да разбереш, че видът на секси лоша мацка се постига трудно и умно. Афродизиакът е въпрос на доза и ако прекалиш, нещата тотално ще преминат от „охххх“ в „оффффф“. Малкото е повече в случая, затова заложи на визия с характер, но най-вече на характер. Няма нищо по-категорично от жена, която знае как, къде и по колко.

Да имаш компетентна позиция по важните въпроси и да си достатъчно директна, за да я заявиш, ще ти натрупа повече точки и влажни погледи от късата пола и коженото яке, което не изключва да използваш и тях, особено в съчетание с хубав шал и готини кубинки.

Просто не се увличай. Не е нужно визията ти да крещи „лоша мацка“, а интелектът ти да казва „Може ли да ви попитам дали оттук минава маршИрутката?“.

МИС Е ДОСТАТЪЧНАТА АБРЕВИАТУРА
Мисъл, Интелект и Стил – от това се нуждае всяка съвременна мис, за да е в списъка на лошите момичета. Тя ще те заведе да скачате с бънджи или да си поиграете на Чичо Доктор на капака на колата, но след това ще си вземе с отличен изпитите за магистратурата и ще изпие заслужено спечеления бонус от офиса с други „лоши“ приятелки без грам угризения. Истинската мис ще е достатъчно интелигентна да не ти звъни през пет минути, но и достатъчно проницателна, за да ти каже, че арестуваният по скандала във ФИФА Джак Уорнър напусна затвора, защото някъде някой натисна копчето от горе, а останалото си беше чиста ПР кампания. Тя ще изглежда достатъчно спретната пред вашите, но и достатъчно секси, че всичките ти „братлета“ от компанията да ти кажат, че си „ебаси късметлийското копеле“. И всичко това с ролевите игри в спалнята и с псуването пред телевизора след волейболната загуба от французите на полуфиналите. Стилът на лошите момичета не е да хейтват всичките ти жени колежки, нито да ги гледат лошо. Лошите момичета не ти наводняват апартамента, когато си забравил годишнината, нито ти пукат гумите на колата, когато са намерили чужди гащички в нея. Лошите момичета си тръгват, когато най-малко очакваш, и имат умението да се държат като пичове дори когато ти самият си пълен женчо. Понякога са прекалено крайни, но това е част от играта, в която обикновено последните губещи са те.

HOW THEY DO IT
Скоро да ти се е случвало да се чувстваш, все едно всичко минава покрай теб? Сиво ежедневие, сиви хора, сиви палта, сиви билетчета за метрото. Понякога единственият проблем на добрите момичета е, че се грижат за всички и всичко, но най-рядко за себе си. Е, лошите момичета нямат този проблем. И не защото са безпардонни егоистки, а защото отдавна знаят, че ако те са щастливи и добре, ще могат да помогнат и на всички около тях да се чувстват така. Ето защо когато им се пътува, те просто стягат багажа и тръгват, без значение дали кучето им е болно, или на най-добрата им приятелка са й объркали боята за коса във фризьорския салон и сега тя има нужда от подкрепата на всичките си 29045948 приятели във фейса.

Ако не те обичат, лошите момичета ще си тръгнат, без да ги интересува дали си имал тежък ден, или ти се е счупило колелото. Ще направят същото и ако сексът не върви, и ако сметнат, че си твърде натоварващ. Те се грижат за себе си, защото отдавна са осъзнали, че ако сами не го направят, едва ли някой ще го стори за тях.

И за финал казваме, че етикетите не са хубаво нещо, но ако все пак ти е омръзнало да си твърде добра с другите, а твърде лоша със себе си, е време да обърнеш схемата. В крайна сметка какво толкова лошо може да се случи на едно „лошо момиче“, освен да си създаде ужасно хубаво бъдеще?!

ЧЕТИ ОЩЕ ОТ ЛЮБИМАТА НИ МИХАЕЛА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *