ABSOLUT REINVENT: THE THEATRE PARTY

Броени дни до първото Absolut парти за сезона и ти можеш да спечелиш покана

0 коментара Сподели:

Има няколко партита в годината, за които си абсолютно сигурен, че ще влязат в историята на градския нощен живот. Absolut Reinvent съвсем заслужено е една от тези парти поредици, продължаваща традицията на миналогодишната концепция Absolut Transform Today. И тази година артисти ще трансформират нестандартни локации, предавайки им нова идентичност за неповторимите абсолютски вечери.

Първото събитие от серията ще бъде тази събота в отдавна забравения Модерен театър.

Специално за случая и мястото, известният сценограф Никола Тороманов-Фичо създава арт инсталация от огледало, с която Reinvent започва да променя облика на стандартния нощен живот в столицата. Творбата му ще бъде надграждана от още шест артисти в следващите събития от поредицата, за да предадат финалното послание, заложено във философията на Absolut и проекта Reinvent. Името на Фичо стои зад сценографиите на редица български постановки, като винаги е имал афинитет към разпространяването на изкуството извън пределите на театъра. И въпреки че имаме доста високи очаквания, защото Absolut са вдигнали летвата доста високо, творческото представяне на всички замесени в проекта, както и търсенето на първото послание от поредицата, гарантират едно силно изживяване за всички ни.

Специалният гост на The Theatre Party е Aérea Negrot. Венецуелска певица базирана в Берлин, Aérea миксира необятния си глас с електроника, техно, поп и кабаре. Част от Hercules & Love Affair, в Aérea има малко Грейс Джоунс, RuPaul, Fozzy Bear и много Diva.

 

Освен хубава музика и добро настроение, ще те очакват и страхотни Absolut коктейли, специално създадени за The Theatre Party. Не пропускай да станеш част от вечерите на Absolut и се регистрирай на официалния им сайт, където ще имаш възможността да спечелиш покана за партито тази събота.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *