Кажи ни каква е тя, за да ти кажем какъв пролетен аромат да ѝ подариш

Пролетта идва с аромат на цъфнали дървета, розови цветя и сочни череши

0 коментара Сподели:

Всяко момиче иска да има парфюм, който изцяло да отговаря на нейната същност. Няма нужда да те убеждаваме, че няколко пръсвания от ухаещата течност имат по-голямо значение от който и да е аксесоар. Също няма нужда да те убеждаваме, че парфюмът винаги е правилен избор, ако искаш да подариш щастие в шишенце (или искаш да подариш малко радост на самия себе си). Затова ние идваме на помощ, а за отправна точка към избор на перфектния аромат взимаме характера на дамата. Подбрахме няколко прекрасни парфюма, които да допълнят амплоато на любимата ти жена спрямо характера ѝ.

Съвет: можеш да ги откриеш в Sephora, където от 28-и до 31-ви март всички парфюми в разфасовка от 100 мл. ще бъдат намалени с 30%.

Градското момиче

Няма как да не се сещаш за поне една приятелка, която можеш да опишеш като типичното градско момиче. Модерна и целеустремена и, разбира се, никога не можеш да я хванеш в крачка, защото тя винаги е няколко хода пред теб. Всичко в нея говори за бохемство и космополитност и знаеш, че тя е човекът, когато ти трябва някое ново и готино местенце в града. За този тип момичета перфектният аромат е Good Girl от Carolina Herrera. Прекрасен и ненатрапващ се флорален аромат, който със сигурност ще се задържи върху шала ѝ през целия ден, докато тича по задачите си. Красивата му опаковка пък е прекрасен аксесоар дори на бюрото на работното място или на това вкъщи.

Романтичната

Онова момиче, покрай което винаги пеят птички и в чийто корем винаги пърхат пеперуди? Точно така, говорим за типичната романтична душа. Цветните аромати ще бъдат завинаги свързани с романтичното в този свят. За тези момичета, които искат да изживеят любов като на кино имаме и подходящ парфюм. L'Interdit от Givenchy е най-доброто решение за жените, които живеят така, сякаш вървят по килим от бели цветя. Ухание на свежест, което събужда по романтичен начин сетивата и може да съблазни всеки. Затова, романтични момичета, мислим за вас и ви предлагаме парфюма, на които нито вие, нито обекта на желанията ви може да устои.

Емоционалната

В един момент плаче, в другия се смее, а в третия? Стои и гледа в точка… и после отначало. Познахте – това е онази ваша приятелка, която е кълбо от емоции и определено не се страхува да го покаже. Експресивността е второто ѝ име и тя знае, че това е прекрасно. За да бъде още по-забележима, ние предлагаме парфюма Guilty Revolution на Gucci.  цветя и екзотични плодове – това е една взривоопасна комбинация от аромати, която ѝ подхожда повече от идеално. Затова сме сигурни – бъдете импулсивни и грабвайте парфюма. Убедени сме, че ще се влюби от пръв мирис в него.

Оптимистката

Всеки има нужда от човек до себе си, който да може да го накара да се усмихва и в най-трудните моменти. Да, говорим за приятелката, която винаги вижда чашата наполовина пълна и дори да я наричат наивна и мечтателка – тя не се влияе от чуждото мнение. За нея е най-важно винаги да гледа само напред и да се радва на живота. Перфектният аромат за широката ѝ усмивка е Girl of Now Forever от Elie Saab. С ухание на цитрус настроението на това момиче със сигурност винаги ще бъде още по-добро и ще може да радва останалите с пълна сила. Плодовият аромат определено кара всеки да се усмихва,а ние сме сигурни, че оптимистката винаги би се зарадвала на точно такъв подарък.

Сигурни сме, че това нито са единствените типове момичета, нито пък това са единствените парфюми на света.

Всички останали прекрасни аромати те очакват в Sephora, където ще ни зарадват и с 20% отстъпка на всички фон дьо тени, спирали и продукти за грижа за кожата.

При посещение ще можеш да потърсиш съвет за избор на най-правилния за теб продукт от инфлуенсърите и вещи в макиажа Егения Джаферович, Кирил Гуцов и Стефи Шотева. Парфюмите и козметиката те очакват в техния дом – Sephora, в мол Paradise и The Mall. Всеки ден е повод да зарадвате приятелката си. А защо не и себе си?

Оцвети гардероба си и денят ти ще го последва.

Запознай се и с тези 5 литературни герои, с които да избягаш на пролетно пътешествие.

Последвай ни в Инстаграм за още вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *