ТИ НЕ СИ НЕСТАНДАРТЕН. ТИ СИ НЕАДЕКВАТЕН

Естественият ни хабитат ли ни направи толкова неестествени, или нуждата да се впишем превърна естествените в изчезващ вид?

0 коментара Сподели:

Не се прави на Гери-Никол, Николетка, мис Силиконови джуки, Фики, Азо или друг freak. Дръж се естествено и преди всичко за себе си, защото в противен случай с жаждата си за внимание рискуваш много. Я те помислят за метросексуален, я за леко момиче. И дори да си мислиш, че си порядъчно застрахован с татус Only God can judge me, най-много и там да допуснеш грешка, този път правописна!

Самозаблудата е човешко качество. Среща се във всеки и във всяка сфера – работни отношения, лични отношения и като цяло в преценката за себе си. Казвам човешко, защото не съм виждала представител от животинския вид, било то куче или котка, който да се мисли за нещо по-различно и да се държи като обратен на пример. Както и да е, сигурно не им стига акъл. Тук става дума за най-развития индивид – човека!

Този типаж, който се има за нещо изключително, един на милион, в който бушуват гръмки егоцентрични емоции, този, който решава да изкрещи уникалността си чрез кретенско поведение и нелеп външен вид, за да го забележат всички!

Имам предвид факта, че силният пол стана преоскубан, че момичета си направиха устни като нощни шкафчета, че по улиците се разхождат бицепси, по-големи от главата над тях, че комбинацията от slim fit дънки, боядисана коса и вежди тип Barbie носи името unisex, че най-якият подарък за бала е силикон и тази идиотия градира. Мярката за естетичност се изгуби от самото начало на пластичните операции и криворазбрания dress code. Понякога направо си е изкуство да направиш разлика между „модерно“ момче и гей или тийнейджърка и млада жена.

И така, в тази посока съвсем логично розовият топ стана мъжка блуза, маратонките са на висок ток, а козметичният несесер на момчетата е по-съдържателен от този на дамите.

Сега модерните могат да се изкажат, че всеки е свободен да бъде какъвто си иска. Живеем в свободна страна. Тогава обаче как става така, че хем се бунтуваме срещу гей парадите, хем техният „цвят“ в ежедневието е пример за ексцентричност, естетичност, нещо в крак с модата и стилната визия?! И защо се смята, че е трудно да обясним на децата причината онзи батко да е с къса поличка и грим, а другият, от магазина, с по-впит панталон и изписани вежди от тези на мама, да е съвсем обичаен?! Говоря само за външния вид, не за друго!

Да се стремим да сме красиви и да имаме добър външен вид е човещинка, така да се каже, която в близкото минало беше по-характерна за нежния пол, но и тук настъпи обрат. Дори не знам дали е 50 на 50. Сега класациите гонят почти всички, няма какво да си кривим душата. Куцо, кьораво и сакато направиха устни, гърди, бицепси, трицепси, задни части, прически, гръб, носове, уши и френски маникюр 20 см. Пешо днес е 60 кг, следващия месец – 100. Чиста победа е, че вече не е мъничък и слаб, а нисък и набит. Не бъди като Пешо! Не бъди и като финото момиченце, което вече е с пищен бюст, защото и двамата си останаха в 6-и клас. Без много да му мислят. Ексцентричност, какво да се прави… Важното е да сме живи и здрави!

Не забравяйте и да си гледате кефа. Със сигурност Джорджано ще направи нов хит. Залагам на vip прическа и нови 100 000 лайка, а до тогава бъдете красиви и яжте кренвирши.

Виж още:
– Мъж ли си, или жена?
Въпросът, чийто отговор е „да“.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *