КАКВО МОМИЧЕ ЩЕ БЪДЕШ НА ТОЗИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Сподели ни какъв тип мацка си за празника и спечели от Fashion Days кокетна чантичка LOVE MOSCHINO

0 коментара Сподели:

И пак е февруари, и пак навсякъде става дума за любов (или липсата на такава). Важното е да яхнеш вълната или лавината и да се пуснеш стремглаво напред. И понеже не ни се рискува да сме някъде отдолу, както неотдавна се случи на Витоша, залагаме на сигурно, а именно – раздаваме подаръци. 

Този път празнуваме една любов, която никога няма да изчезне, охладнее или да те разочарова. Тази между теб и шопинга! Ето защо с Fashion Days отново сме тук, за да опитаме да подредим хаотичната картинка на романтиката и антиромантиката покрай този така противоречив празник. Ако се разпознаеш сред някои от следващите типове момичета, не губи време и сподели под статията в коя мацка се разпознаваш. 

Подаръкът с много любов този път е кокетна чантичка LOVE MOSCHINO, подходяща за специалните вечери през цялата година. Тя ще отиде при една от коментиралите мацки на напълно случаен принцип, като победителката ще обявим на 22 февруари.

Впускаме се в разузнаване как различните жени предпочитат празника. Виж какво открихме:

ОФИЦИАЛНАТА

Тежката ресторантска обстановка, където дамата трябва да е кралицата на вечерта, кралят да се е погрижил за всичко, а наоколо да обикалят хора, които също празнуват… тяхната любов. Нейният тоалет е изпипан до последния детайл, лъхащ на лукс, внимание и малко претенция. Този тип мацки не чакат деня, в който някой ще им пълни обувката с пари, а мъжа, който ще пълни фонд „Обувки“ през цялата година…

ДОМАКИНЯТА

Звучи като не особено привлекателен тип жена, но… о, това, което домакинята може да подготви на половинката си за празника, е онова, за което всеки мъж мечтае… секси бельо, халати, дантелени нощнички, къси панталонки, сатенени потничета и т.н. При един класически сценарий тя ще изпрати мъжа си за по едно малко следобедно с приятели, докато превърне дома им в младоженски апартамент, след което ще го посрещне на вратата по нещо лесно за отстраняване. Мъже, оставете си място за вечерята, защото тази вечер е доста възможно да е сервирана върху жена ви.

ПЪТЕШЕСТВЕНИЧКАТА

За нея Св. Валентин е просто повод да избере следващата дестинация. За нея най-добрият подарък са моментите, в които опознава света със своя човек, а романтиката се събира в куфар или ръчен багаж и не я е страх от турбуленция. Тя държи на красивите, но практични дрехи и аксесоари. Нейното нещо са универсалните аутфити, така че, независимо дали на летището, или в малък романтичен ресторант, изборът й да е достатъчно класен и адекватен.

КРЕАТИВНАТА

Това е мацката, която не чака мъжът й да поеме инициативата, защото е пълна с идеи. От нея можеш да получиш всичко – от романтично яздене на кон, през релаксиращ спа ден до дива нощ с изненади, Свети Валентин на някой фестивал или коцерт… Очаквай вечерята сервирана в банята, бельото в комбинация с ефектни аксесоари, въобще… очаквай неочакваното.

НЕОБВЪРЗАНАТА

За всички необвързани празникът се нарича Трифон Зарезан и е добър повод да полеят свободата, да се развихрят и да пренесат в жертва няколкостотин мозъчни клетки в знак на благодарност към бога на виното. Ключовите думи за облеклото на една такава мацка са: секси и неглиже. Защото, както не й е нужен мъж, за да е щастлива, така не й е нужен и екип от стилисти и коафьори, за да излезе да се забавлява. Е, може би само ние с Fashion Days.

Перфектното допълнение към всеки аутфит за по тъмно е малката чанта с камъни LOVE MOSCHINO, а нейна горда собственичка ще стане една от мацките, които споделят в коментар под статията на кой тип светивалентинска жена се оприличават.

Късметлийката, която изтеглихме на 22.02.2016г., се казва Bibi Ivanova. На останалите, включили се в играта, благодарим за интереса и обещаваме нови, още по-стилни награди следващия път!

И не забравяй, че единствената любов, която можеш да празнуваш всеки един ден от годината, е тази към себе си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *