И НАЙ-ДОБЪР РЕСТОРАНТ ЗА 2015 Е…

Линиите за гласуване са затворени. А ние вече знаем кои са победителите в GO GUIDE FOOD & DRINK AWARDS

0 коментара Сподели:

Не че искаме да отнемаме от 15-те минути слава на Лео, нито да омаловажаваме наградите на Академията, но на родна територия предстои още една церемония, пълна със знаменитости. Известните, които награждаваме в конкретния случай, са софийски локации, добре познати на активните градски момчета и момичета.

Отговорната задачата по преброяването на гласовете за най-добрите барове и ресторанти за 2015 година приключи и избраните са… Шегуваме се, нищо не издаваме все още, но пък трафикът подскочи!

Това, което сме склонни да споделим, е, че номинираните и печелившите в първите Food & Drink Awards на Go Guide се сдобиха с отличителния ни знак – голям червен стикер, които е гаранция, че това място е проверено и препоръчано от нас! Така че, видиш ли го да грее на някоя витрина, влизай смело и поръчвай.

Къде ще греят Go отличията, ще запазим в тайна до 11 март, когато ще се състои официалната GO GUIDE FOOD & DRINK AWARDS церемония. Тогава ще обявим най-добрите сред най-добрите.

Истински се надяваме, че след като вече има коректив, бизнесът ще засили конкуренцията и така всичко, което правим, ще придобие още по-голям смисъл.

Екипът на Go Guide благодари на всички участвали в кампанията и вярва, че с общи усилия можем да постигнем повече… още повече на следващите Food & Drink награди!

НИЕ НОМИНИРАХМЕ,
ТИ ГЛАСУВА, ТЕ СПЕЧЕЛИХА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *