Любовно (не)зависими

Когато Хари срещна Сали, или сам съм си сценарист

0 коментара Сподели:

За неволно заблудилите се тук ще поясним, че няма по-секси нещо от двойките  (не  тези, които получаваш в училище, обаче). Гаджета, любовници, сродни души, семейство – мъж и жена, мъж и мъж, жена и жена. Онези двойки, които събира природата и любовта.

Ако си от тези, които все още смятат, че е много яко да се прибираш всяка вечер с различна мацка или пич, че усмъртяването с различни алкохолни и други субстанции с последващ израз на първичност и завършващо със случаен секс, е кул, то  почти сме сигурни, остава ти малко, докато осъзнаеш – това си е пълна трагедия!

Не само защото не си Чарли Шийн, нито Буковски и дори феминизмът не оправдава безразборния полов живот. Свободата, скъпи ми Санчо, съвсем не се изразява в това. Свобода е да избереш кого да обичаш и това те прави силен и смел.

Не се случва  често, не работи по схема и е трудно да го задържиш. Обаче не се подвеждай! Милиони години еволюция, приказки, физика, химия, световната литература, поезия… всичко ти крещи  – намери си гадже!

Връзките невинаги имат много смисъл, но само погледнато отстрани.

Обратно на последното твърдение, бяхме инспирирани от изобилстващите снимки в социалните мрежи на непознати, влюбени хора. Така направихме за теб малка галерия, която нарекохме

ЛЮБОВНО (НЕ)ЗАВИСИМИ


Още по DATING темата виж тук

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *