НЯКОИ ГО ПРЕДПОЧИТАТ ГОРЕЩО, ДРУГИ ГО ПРАВЯТ С ДЪРВЕТА, А ЗА ТРЕТИТЕ НЕ НИ СЕ ГОВОРИ

Каква сексуална "филия" имаш?

0 коментара Сподели:

Сексуалната възбуда и половият акт са стари като земята. Едва ли има област в човешкото поведение и психофизика, която да е изследвана повече от това, как да се „надървиш“ качествено, доставяйки максимално удоволствие на теб и партньора. Сексът отдавна не е табу и в подкрепа на този факт съществуват редица учения, които още от древността анализират въпросните възвратно-постъпателни движения с щастлив край и препоръчват разнообразни техники за удължаване на половия акт, повишаване на възбудата и достигане на сексуална хармония с партньора.

Иначе казано, сексът е в нас и ние сме в секса.

Дотук не чуваш нищо ново, което е напълно нормално. По-долу обаче правим опит да надградим знанията ти за сексуална извратения, като представим един различен поглед върху методите за възбуда – а именно да ти поднесем пикантно асорти от най-нетрадиционните начини за достигане на полова удовлетвореност. Някои от методите са приемливи, други биха могли да се дефинират като скандални, а трети са направо престъпни или представляват рискови патологични случаи съгласно класификатора на Националната агенция „Контрол и управление на рисковете“ (НАКУР). Маестро, музика:

Дендрофилия – това е вид парафилия, при която се постига сексуална възбуда от дървета. Буквално преведено означава „любов към дървета“. Дали има смисъл да се прави анализ на дендрофилията, не знаем, но вече разбираш, че от нея може да се надървиш буквално. Или иначе казано, какво по-секси от борова горичка.

Формикофилия – форма на зоофилия, при която се проявява сексуален интерес към това да те полазят насекоми, мравки, буболечки и дори охлюви.

Сега разбираш, че когато биват полазени от мравка, първата реакция на някои хора е тутакси да я махнат, докато други по-скоро биха се насладили на момента, еректирайки с апломб.

Дали ще избереш стриптийз баровете на Витошка или мравуняците в Западен парк, е въпрос на личен светоглед.

Плюшофилия – сексуален фетиш, при който се възбуждаш от плюшени играчки, като мечета, зайчета и други плюшени животни. Урсусагалматофилията пък е сексуално влечение единствено към плюшени мечета Teddy bear, което е, меко казано, втвърдяващо за някои. Извод – много от нас биха дали пари само за да се докопат до камерите в „Джъмбо“.

Автоеротична асфиксия – психично разстройство, при което се търси самопредизвикано задушаване с цел повишаване на сексуалното удоволствие. Установено е, че ограничаването на притока на кислород в мозъка преди момента на припадане причинява замаяност и чувство на лекота, които от своя страна изострят чувствителността при траенето на оргазма. В тази връзка си мислим, че е по-добре да си удариш една традиционна, отколкото да рискуваш да откършиш полилея.

Дакрифилия – фетиш, при който се постига сексуална възбуда при вида на сълзи. Импликацията на картини на насилие също е вероятен сценарий, както сам се досещащ. Ако успееш да се надървиш при вида на нечий плач, определено трябва да се прегледаш. И да, ако „Титаник“ повдига панталоните ти, със сигурност е време за годишен технически преглед.

Харпаксофилия – вид парафилия, при която се получава възбуда при мисълта, че си жертва на грабеж. Харпаксофилията представлява изострена форма на Стокхолмския синдром, при който жертвата има симпатии към похитителя. „Горе ръцете, долу гащите“ спокойно може да се обяви за официален поздрав на харпаксофилите, а празникът им да се чества на Кооперативния в Люлин в три посред нощ.

Агалматофилия – привличане и възбуда от статуи и неподвижност. Проявява се внезапно при вида на статуи и неподвижни обекти, включително манекени, изложени на витрини. Този вид парафилия няма нужда от коментар. Видно е, че бюстовете също могат да предизвикват възбуда, но не става въпрос за млекоцентралите на любимата ти колежка, а за секси бюста на Хаджи Димитър в Борисовата градина например.

Списъкът е ограничен, но предлага обща представа за неограничените странности на човешкия род в сексуално отношение. Който се припознае в някои от горните явления, получава любезна покана за интервю в редакцията. Ще има вино, синьо сирене с трюфели и много разкрепостени мравки върху борови клончета. До нови срещи!

KATO ГОВОРИМ ЗА СЕКС – ВИЖ ТЕЗИ СЕКСИ ДВОЙКИ И ОЩЕ МАЛКО

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *