6 УЛИЦИ, 2 БУЛЕВАРДА И 1 ЧИФТ ЧЕРВЕНИ МАРАТОНКИ

Tubular е вече в града

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Имаме нови обувки, с които да превземем града, и нямаме търпение да ти ги покажем. Instagram фийдът ти съвсем скоро ще се напълни с такива, но преди това нека официално ви запознаем с величествения червен чифт от серията Tubular.

Тези красавци са истинска еволюция, пресечната точка между спорт и стрийт култура, с тях улицата ни е по мярка и носи съвсем различно звучене.

Разхождаме ги из града, а в контекста на всичко, което ни заобикаля, те имат културна значимост. Видени са през очите на творци, на хората, които обичат да създават, а автентичността им не е фокусирана в проектиране на миналото в настоящето, а в отношението между минало и бъдеще. Тя включва иновации, но само такива, които черпят вдъхновение от миналото. Използва визуален език, основан на реалността, който не се опитва да отрази ежедневието на потребителите, а да го промени.

Tubular са прогресия на предните прераждания на модела, но тяхната история се корени в хип хоп интерпретирането на вдъхновената от goth течението модна култура. Този сезон, моделите са с малко повече експерименти по отношение на цветове и материали и наелектризиращи културни препратки от гръндж до олд скуул хип хоп и денсхол блясък.

Достатъчно смели са, за да ни движат напред и да провокират нови идеи, а нашият градски герой Иван Минчев, който влиза в ролята си на истински инфлуенсър на марката, визуално ни го доказва. Отдавна му се възхищаваме за упоритостта и дисциплината, които притежава, но точно такъв тип особена порода хора са в ДНК-то и на модела.

Новите Tubular са вече в представителните магазини на adidas в България.
Можеш да ги намериш и във Foot Court, бул. Витоша 79

ПРОЧЕТИ ОЩЕ ЗА НАШИЯ ГРАДСКИ ГЕРОЙ ИВАН МИНЧЕВ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *