InFocus: Каменните лица на София

И те имат истории за разказване

0 коментара Сподели:

Стиляна Иванова

Неоткритата красота" е темата на новия фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards. Верен на своя откривателски дух, Huawei отново ни предизвиква да излезем от комфортната си зона. Единственото, което трябва да направим, е да покажем най-добрите си снимки и видеа, заснети с Huawei, като можем да го направим в цели 6 категории – #emotion tag, #hello, life!, #faces, #going the distance, #storyboard, и такaвa за мобилната видеография – life now. Освен световното признание, което ще спечелилите (конкурсът е международен), има и награди. Как можеш да спечелиш 10 хиляди евро с една снимка, разбери тук. Снимки за участие могат да бъдат подавани до 11 август, а гласуването продължава до 19 август – не забравяй да споделиш конкурса и с приятели, за да могат да гласуват за твоите снимки и да ти помогнат да спечелиш.

В следващата галерия ти показваме няколко лица от паметници в София. В столицата ни има толкова много, че ако си организираш маршрут едва ли ще можеш да обиколиш всички само за един ден. Заснехме всичко сHuawei P30 Proи те приканваме да участваш в InFocus Awards,където да покажеш своите кадри, заснети за категория #Faces.

По улиците на София можеш да срещнеш всякакви лица. Усмихнати, диви, тъжни, замислени – крачат обитателите на столицата и всеки си тананика в такт с ритъма на собственото си сърце. По улиците на София можеш да се сблъскаш с хора всякакви – бунтари, индивидуалисти, егоисти, пацифисти, добряги и лентяи. Качват се в трамваите, тичат по пероните в метрото, пушат на балконите на най-старите сгради, крият се в сенките с котките през лятото. По улиците на София можеш да научиш всякакви истории – за тъга, любов, свобода и даже за война. Разказват ги минувачите, плочките и водосточните шахти, камбаните на църквите и боровете, ако стигнеш някога до Витоша. Но можеш ли да видиш тях? Каменните лица на града.

За InFocus заснехме и емоции.

Тук пък ти показваме красиви гръцки плажове.

Абонирай се за канала ни в YouTube, за да се разходим заедно из любими софийски места.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *