4 алтернативни превозни средства за по-чиста градска среда

Keep Rolling

0 коментара Сподели:

Каква пролет ни чака? Шарена, на точки и… на колела! С идването на новия сезон градът сменя не само козината, но и нрава си. А в унисон с него ние избираме нови средства за придвижване. Разчупваме обичайния градски маршрут, въоръжавайки се с всичко от сорта на електрически скутери, тротинетки и ховърборди. На алтернативните превозни средства гражданската ни съвест се движи поне няколко пъти по-бързо, а и се забавляваме!

Motoretta
От България, с любов! 

Тръгва от Русе и обикаля целия свят, за да се върне отново при нас – това е Motoretta, първата българска компания, която произвежда електрически скутери под собствена марка. Неподвластен на трафика, този суперманеврен скутер ни дава търсената свобода в града. По-бърз от кола, по-удобен от колело и по-сигурен от мотор, той е новото ни вълшебно килимче, с което получаваме стил и технология в едно.

В духа на съвременната градска култура, Motoretta е изцяло еко, което ни печели на мига!

e-point.bg
Интелигентни скутери с душа

Създателите на компанията са професионалисти, движени от електрическите импулси на общата си страст:

развитието на технологиите и опазването на околната среда.

Тъкмо в идеята за природосъобразно придвижване из градската среда пресичаме пътищата си.

Разнообразието от топ модели и марки електрически скутери, утвърдени в световен мащаб, покриват широк спектър на технически характеристики и цени. Моделите от серията Zero са мощни, надеждни и с голям пробег – могат да ни отведат там, където останалите биха се предали. L8F от бранда Inmotion е интелигентен и лек, с красив и изчистен дизайн, който перфектно съчетаваме с градския транспорт. Същото важи и за U1 на Brand Ukaye – суперпрактичен и със сваляема батерия. Сред причините да изберем Urban 2 на Brand I-Walk пък са мобилната апликация и Bluetooth свързаността, което ни позволява да слушаме музика от вградената тонколонка. На всичкото отгоре е-Point имат си и собствен сервиз!

Eljoy
Радостта от движението

С електровелосипедите ще умножим радостта от движението най-малко по 3! Eljoy предлагат и опция за персонализация на мощността на мотора, пробега на батерията и така до най-малкия детайл. Не пропускаме и тест драйва на поне няколко расови екземпляра…

E-skate
Градски легенди

Компактни и лесни за управление, електроскутерите пасват перфектно на динамичния ни начин на живот. За нула време свикваме и с оригиналните ховърборди Omniboard. А с електрическите скейтборди минаваме по моста, свързващ практичността и забавлението.

Полет по никое време.

От Танзания до Гърция по вода.

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *