5 ВЕЛОСИПЕДНИ СЪБИТИЯ, НА КОИТО ДА ЗАВЪРТИШ ГУМИТЕ

А някой кара колело

0 коментара Сподели:

Пролетта е перфектният момент да изтупаш колелото от прахта на мазето и да усетиш хубавото време с всичките си сетива. Тук събрахме 5 събития на две колела, в които можеш да се включиш:

ВЕЛОРАЗХОДКАТА


„Велораходката“ е редовно събитие, което се случва всяка година през пролетта и лятото. Всеки четвъртък вечер от 21.00 на „Ариана“ велосипедисти от цяла София се обединяват за една 20-километрова разходка из нощната столица. Няма нужда от записване и участието е напълно безплатно, така че просто се появи там. Повече инфо тук.

БАЙКАНДЖИ 28 МАЙ
Ако пък искаш да премериш сили и скорост с други любители на велосипеда като теб, тогава си запази уикенда на 28 и 29 май за състезанието „Байканджи“. Второто издание ще стартира отново в град Априлци и ще предложи 35 км гледки, природа и много хълмове! За да си сигурен, че ще си част от надпреварата, най-добре се запиши предварително, а за да имаш шанс за победа, започвай да тренираш отсега, маршрутът никак не е лесен. Повече инфо тук.

ВИТОША 100 КМ НА 18 И 19 ЮНИ


Ако 35 километра не ти се опират, тогава се пробвай на “Витоша 100 км”. Състезанието трае две денонощия и обикаля 100-километровата пътека на Витоша, която по-мързеливите от нас познават като пътека за спокойна разходка. За да минеш всичките 100 километра наведнъж, обаче се изисква да си сериозно подготвен. Състезанието също е със записване и вече можеш да го направиш на официалния им сайт

ОБИКОЛКА НА БЕЛАСИЦА НА 4 И 5 ЮНИ


Това събитие е международно и включва двудневен преход през три държави – България, Македония и Гърция. Разстоянието е 200 км, но пътят е наистина живописен и преминава през поречието на река Струмешница, Дойранското езеро, езерото Керкини и завършва в Петрич, където е и началната точка. Записването отново е задължително и се прави на сайта на „Велоразходка“.

РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ ГРИЙН ТУР НА 2, 3 И 4 ЮЛИ


София Грийн Тур ежегодно празнуват рождения си ден с велопоход някъде в България. За петата си годишнина отново планират нещо голямо, но дестинацията все още е изненада. За всеки случай си планирай отпуска за 4 юли (Денят на независимостта е все пак) и следи какво ще измислят на страницата им.

ВИЖ ЯКИ ГРАДСКИ МАЦКИ С КОЛЕЛО

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *