КАКВО ДА ПРАВИМ, КОГАТО ВАЛИ

Дъждовната капка е твоята нова вселена

0 коментара Сподели:

Ако мечтаеш за безсмъртие, но се чудиш какво да правиш в дъждовен следобед, едва ли се различаваш силно от тълпата. Според human design вероятно да си прожектор. Силно вероятно е и просто да не си ти, когато не грее слънце.

Мисълта ми е, че дъждовното време може да се окаже най-продуктивното за теб, ако съвсем леко се постараеш.

Например можеш да си подредиш гардероба по цвят, вид и материя, ако искаш. После ще го отваряш през 5 минути само да погледнеш колко яко си се справил. Можеш да си купиш гирички за спорт (от тези, цветните, по един килограм), да напишеш супер дълъг мейл, да изгледаш всички серии на Vinyl, да правиш повече секс, да прочетеш нещо на Кундера, да спиш като пън, да се научиш да правиш мусака или хиляди, хиляди други неща.

Не че всичко това не може да се върши и когато не вали, но някак дъждът те приковава по-силно към дома, намалява социалните ти ангажименти – нали, ако не си в офиса говорим, това не може да се избегне освен с уволнение. Най-хубавото е, че действа романтично, предизвиква те да си изобретателен в облеклото (Гумени ботуши с рокля дали върви? А цикламен дъждобран със зелени панталонки?) и някак отвътре ти идва да си врътнеш и един хипстърски  чай – каквото и да значи това.

 Но често в живота се случва вали ли, да почнеш да снимаш. Веднъж  сетове за Instagram, после детето и кучето в кална игра, най-после тъжна, влажна муцка с чадър, облаци или просто прозорец с капки.  Виж тази неустоимо вдъхновяваща селекция за дъждовен следобед, пък може и да направиш нещо наистина различно, приятел… 🙂

АКО СИ СТИГНАЛ ДО ТУК, НЕ ПРОПУСКАЙ МАНГОВАТА ЛУДОСТ – ЩЕ ТИ ХАРЕСА ОЩЕ ПОВЕЧЕ!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *