GORILLAZ МИНАХА НА HD

Още една причина да си падаш по Деймън Албърн и Джейми Хюлет

0 коментара Сподели:

Gorillaz от доста време не са изскачали с нещо ново, но споко – виртуалните пичове все още продължават да творят. Последното, което чухме от тях, бяха албумите The Fall (2011) и Plastic Beach (2010), като в последния няма как да си забравил и участието на Bruce Willis в клипа към песента Stylo.

Оттогава обаче измина доста време и сега Damon Albarn и Jamie Hewlett (истинските хора зад Gorillaz) работят усилено по последната тава, която се очаква да излезе през 2017-a. Отново ще видиш любимите си анимирани герои в действие – Murdoc Niccals, 2D, Noodle и откачения барабанист Russel Hobbs.

Но докато чакаш това да се случи, може да чекнеш канала на бандата в Youtube.

Сигурни сме, че ще бъдеш приятно изненадан, когато видиш, че класиките “Feel Good Inc”, “Clint Eastwood” и “19-2000” вече са в HD резолюция.

Ще имаш възможност за пореден път да се пренесеш във виртуалния свят на групата, но вече с много по-добра картина, за да усетиш истинския дух на музиката им. Най-якото е, че двамата продуценти Damon и Jamie няма да спрат дотук, а ще продължават да ъпдейтват повечето стари хитове на Gorillaz.

А сега отивай да гледаш.

ЕДИН ПОЕТ С БЪДЕЩЕ И ЕДИН С МИНАЛО

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *