ТОНИ ХОУК ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ

Дори и на 48 скейт легендата все още е в играта

0 коментара Сподели:

Представи си как би прекарвал времето си ако си на годините на Тони Хоук – 48. Скейтборд легендата вече не е първа младост, но все още впечатлява с нещата, които  прави. Повечето хора на неговата възраст вече мислят за люлеещи столове, време със семейството в градината, домашни любимци и т.н.

Хоук обаче продължава да лепи трикове, които много от скейтърите в момента дори не могат да направят. А последното видео, което пусна, е просто WOW! Той приземява 900 на рампа, отново. Само си представи как се въртиш във въздуха на дъска два последователни пъти на 360 градуса и още веднъж на 180. Невероятно! А след това си помисли дали можеш да го направиш на почти 50-годишна възраст.

17 години по-късно, след първото му успешно завъртане на 900 градуса, което се случва на X-games в Сан Франциско, Тони Хоук  демонстрира, че все още е в играта. Постижението му от 1999 година тласка не само него напред, но и спорта като цяло. Никой до тогава не е правил нещо подобно.  Луи Вито и Травис Пастрана гледат и записват трика на Тони и виждат как той надминава собствените си граници.

Постиженията на Тони Хоук в скейтборда са неизмерими. С постиженията в своята кариера той допринася за развитието и популяризирането на скейтбординга. Без съмнение голяма част от нас още си спомнят и са играли някоя от частите на Tony Hawk’s  Pro Skater, а в края на миналата година излезе и последната Tony Hawk’s Pro Skater 5.

И нека поясним отново – трикът 900, за който говорим, е 2 превъртания и половина над vert рампа.

ПОГОВОРИХМЕ СИ ЗА СКЕЙТА С ЯВОР СТОЯНОВ

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *