В СВЕТА НА ГОЛЕМИТЕ КОТКИ

И за смелостта да се отдадеш на насладата и удоволствието

0 коментара Сподели:

Той е синоним на удоволствие, приключение и смелост – смелост да се отдадеш на насладата! Той припомня собствените ти желания, той те кани да се отдадеш на удоволствието, което заслужаваш. И само от теб зависи дали ще го направиш.

Магията вече е направена, затова направи първата крачка, като приемеш поканата на Magic за бляскаво парти за пораснали момичета! На 7.07 (четвъртък) от 22ч. в Culture Beat ще се случи нещо истински диво, модно, звездно и магически вкусно, под надслов #ReleaseTheBeast. Новата лятна кампания на сладоледът с върховен вкус събира на едно място очарователната Александра Богданска, DJ Мarten и модна марка Knapp, за да даде своето начало. Дрескодът на събитието е животински принт, като дизайнерите на Knapp ще представят роклите от лимитираната им "дива" колекция, създадена специално за Magic.

Всеки, който пък се осмели да се снима на стената на славата на Magic, ще има шанса да спечели една от тях! Не само това, но и четиримата победители ще получат професионална фотосесия с новата си рокля, заснета от Диляна Флорентин – един от най-добрите модни фотографи у нас.

Потопи се в неповторимия вкус на Magic, ако ти стиска и улови шанса си да спечелиш бутикова рокля и професионална фотосесия.

Осмели се да мечтаеш, осмели се уловиш мига и да се отдадеш на удоволствието!

НАПРАВИ СИ ДОМАШЕН СЛАДОЛЕД

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *