В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 15-17 ЮЛИ

"Цели" два дни и половина уикенд за губене на време

0 коментара Сподели:

През тези "цели" два дни и половина уикенд не можеш да свършиш всички неща, които искаш, но пък можеш добре да замажеш очите на желанието ти за хедонистични изживявания, при това дори и да си от "онези късметлии", останали в полите на града. Ние те надъхваме за добре прекарано време със следващите пет:

СЛАДОЛЕДЕН ФЕСТ

СЪБОТА, 14.00, BETAHAUS


 

За втора поредна година споделеното пространство на betahaus ще приюти най-вкусния и освежаващ фест. Gelateria Naturale, Modica Artisan Chocolates, Шоколатерия, Coppa della Maga Ice Cream, 100 грама сладки, Cottage Farm Alino, Медената къща и Power Pops ще представят сладоледените си изкушения от 14 до 19 часа, като през  това време ще можеш да срещнеш и Harmonica с пробиотичен бар, студените смутита на Frudada, сладките изкушения на Vanilla Kitchen и напитките на betacafe. Снимай сладоледа си и му добави хаштагове #сладоледенфест2016, # betahaus, # farmhopping, ако пък искаш да участваш в играта на онлайн фермерският магазин Farmhopping.

TUBORG BLUE EDITION
СЪБОТА, 18.00, МАЙМУНАРНИКА

Твоето цветно лято е в разгара си. Така че е време да го разтанцуваш. Събота късен следобед в най-прохладния бар в околието – Маймунарника, е ред на поредното #TuborgNightEdition парти. Специални гости на събитието са Featurecast и Mista Trick, а зад пулта ще застанат още Feel, Emil Prize & Kickon и Unkle Billy. Входът ще е свободен за всички, а цветът на нощта ще е син. Не пропускай да покажеш на света, че това е и твоя цвят с хаштага #TuborgNightEdition, ако искаш да си тръгнеш с цял стек бира.

DRINKS AND TALKS ON THE ROOFTOP
СЪБОТА, 18.30, SWIMMING POOL

След съботния следобед, посветен на лекции и дискусии от Know-How / Show-How Podium, се отправяме към покрива на Swimming Pool, където ще имаме възможност да отпочинем и поговорим в приятна компания, музика и коктейли. Пулта ще окупират Casio Blaster, Puma & The dolphin, Simone Viti, а барът е запазен за ABSOLUT. По време на вечеринката ще можеш да видиш и прожекция на Walkers (2016) на художника Торе Валерт, като тийзър към предстоящата изложба "States of Flux" и проекта на Работилница ПУНКТ за Absolut Creative Space – "7 стола за 7 дни".

СОЛТА НА ЗЕМЯТА
НЕДЕЛЯ, 20.30, ДОМ НА КИНОТО

Селекцията "Човек и природа" ще срещне публиката с филми за връзката на човека с единственото, което не е създадено от него, но е жизненоважно за неговото съществуване – природата. Старт ще даде шедьовърът на Вим Вендерс "СОЛТА НА ЗЕМЯТА" – един филм вселена. Документалният портрет на фотографа Себастиао Салгадо, чието творчество разкрива неотслабваща вяра в човешката цивилизация, през очите на дългогодишната му кариера като фотожурналист.

INSIDE OUT
ПЕТЪК, 18.30,SKIM STUDIO

В средата на лятото студио "Skim" ни  кани на изложбата “Inside Out”. „Радина и приятели“ ще представят авторски бижута и ръчно изработени предмети и аксесоари, като естетическа интерпретация на различни предмети от ежедневието. Гост-автори на първата изложба ще бъдат Наталия Караянева с бижута Natmade – уникати от полускъпоценни камъни, текстил и сребро; Art.e с ръчно изработени дизайнерски чаши от порцелан; AnyExit Alternative wear с дизайнерски дрехи и аксесоари. Участниците ще ти кажат „наздраве“ с освежаващо бяло вино ризлинг на "Шато Сунгуларе", а DJ Mista General ще се погрижи за ключовия фактор за приятното прекарване – музиката.

ИЗБЯГАЙ В ПЛАНИНАТА ЗА ЕДИН УИКЕНД ВРЕМЕ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *