В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 29-31 ЮЛИ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Кажи здравей на уикенда и довиждане на юли. Чакаме го догодина по същото време, но и го изпращаме подобаващо. Виж къде, как и какво.

ГРАДИНСКИ БАЗАР НА ИЗКУСТВАТА           
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, ONE MORE КИНО, НДК, 10:00 (30-И) – 19:00 ЧАСА (31-ВИ)

Лятото в града не минава без мента, изкуство и градински базари. Ето един, който се задава – двудневен, шарен, с подбрани артисти и уникални предмети, които да красят теб, твоето или пространството на скъп човек. Добре познатата сцена на  One More кино е трибуна за всякакви неща, които галят окото и душата. Мини оттук, ако другата седмица палиш към морето, и смяташ, че покупката на специален плетен бански е 80% от подготовката. Събитието можеш да намериш тук.
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, НДК, 16:00 – 22:00 ЧАСА

И ние не сме вярвали, че ще те поканим на подобно нещо, но диджитал животът все още ни изненадва. Та заедно с NEXT TV Gaming Knights и фенове на Pokemon Go те викаме на лов за покемони край НДК. Само един съвет от нас: внимавай, докато търсиш да уловиш животинките, някой да не улови теб. Виж кой ще ходи.
Let's catch em all!

СИЛАТА НА КОМУНИКАЦИЯТА: КАК ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ДРУГИТЕ И ДА АНГАЖИРАМЕ ПУБЛИКАТА
ПЕТЪК, SOFTWARE UNIVERSITY, 19:00 – 21:00 ЧАСА

Комуникацията днес има нужда от ъпгрейд. Виж какво не правиш правилно или затвърди уменията си в общуването тази вечер с лекцията на Юлиан Тонкин – стратег за успех и продуктивност, катализатор за промяна, предприемач, инвеститор, създател на най-големите събития за личностно развитие в България. Събитието е в зала Inspiration Lab на Софтуерния университет (София, ул. „Тинтява“ 15-17, ет. 2) и ще те занимае с въпроси като: как да бъдем чути, разбрани и уважавани за това, което сме?Как да се свързваме по-добре с хората, които обичаме? Как да ангажираме вниманието на хора, които не познаваме добре?Как да привличаме другите като магнит? Как да влияем и продаваме пред публика? Събитието е тук.

НАЙ-ДОБРОТО ОТ КУТИЯТА
СЪБОТА, SOFIA RING MALL, 20:00 ЧАСА

Sofia Ring Mall е бягство от града в града, а Пощенска кутия за приказки е бягство от реалността в реално време с абсолютно реални способи – хумор, алкохол и хубави хора. Най-доброто от най-доброто събираме в събота на гореспоменатото място, а зад микрофона ще видиш Камен Алипиев – Кедъра, Кирил Ефрмов, Рут Колева, Константин Лунгов, Мила Михова и Гери Турийска. Входът е свободен, а събитието е тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *