ТЕОРИЯ НА ВСИЧКО

Мястото, където няма какво друго да поискаш

0 коментара Сподели:

Когато имаш един следобед да добавиш нещо към гардероба си, да купиш нещо за вкъщи, да подновиш запасите от козметика, да си починеш и да се насладиш на свободното време, имаш нужда от супер сили. Или от място, където всичко това да се случи в радиус от няколкостотин квадратни метра.

notosgalleries e локацията чудо, решаваща все по-проблемния казус с качеството за сметка на времето или времето за сметка на качеството.

И като заговорихме за качество – винаги сме ценили високо компетентния съвет по отношение на места и продукти. Ето защо не бихме те пратили някъде, където няма да го получиш. Специално обучени консултанти могат да те разходят из "галерията" и да ти помогнат да избереш най-подходящия моден, интериорен или козметичен "експонат" за теб и дома ти.

Тук трябва да направиш компромис единствено с калориите, които би изгорил в обиколки по магазините, тъй като имаш всичко на едно място.

notosgalleries няма да пропуснат да забележат, ако си им верен фен. Програмата им за лоялни клиенти ти носи точки, отстъпки и други комплименти за специални клиенти. Разгледай по-подробно условията тук, а за да си в течение с най-новите намаления, следи Фейсбук страницата им.


Виж 6 тенденции, в които сме влюбени това лято.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *