В ОБУВКИТЕ НА ТЪРСАЧИТЕ НА ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Новият лайфстайл модел маратонки NMD на adidas Originals пилотира в София

0 коментара Сподели:

Спортът е универсалният език, който целият свят говори. Улицата пък се превърна в неговата азбука, а двете станаха толкова неразривно свързани, че вече дори ни е трудно да ги разграничим.

adidas Originals се превърна в културен феномен точно защото обърна представите ни за стил, като спря да ги разграничава, а напротив – сля ги, за да получи модели, които пасват на всеки стрийт хамелеон. Марката говори гладко езика на всички, завладени от спорт-ърбън културата. И днес има какво ново да ти каже!

Едновременно със световната премиера на култовите обувки NMD, е представянето им в новия adidas Originals магазин в България. Модел, спрямо който не се налага да нагласяш стила си,  защото той се наглася спрямо всичките ти лица на градски номад.

adidas Originals NMD е маратонка за бягане, но е изработена като лайфстайл обувка. Модерната външна конструкция е с подчертан силует и смели детайли, точно какъвто е профилът на отличаващият се градски герой. Стабилност, съчетана с динамичност и стил – за онези, които скачат от приключение в приключение в ърбън джунглата.

Градовете са много повече от това, което виждаме. А новите NMD са създадени за безгранични градски преживявания. Цялото време е твое. Определи бъдещето. Преоткрий миналото.

София става част от квартала. Виж кога!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *