Есенно-зимни щрихи

Нещо старо, нещо синьо и нещо, което няма да искаш да съблечеш

0 коментара Сподели:

И този сезон не оставаме безучастни към това, което се случва зад витрините на любимите ни магазини. Пуснахме се на разузнаване за тенденциите на почит през есен 2016-а и ето какво обобщихме, че ще се носи през следващите месеци. Вдъхновени сме от чисто новата колекция на Armani Exchange, повлияна от уличния стил и функционалността, вдъхновена от модата на миналия век, с изчистени, елегантни кройки и украсени с младежки щампи.

Трансформирай това

В търсене на дрехи, които позволяват да се развихрим с комбинациите, залагаме на доказали се през годините класически стилове, интерпретирани с модерни силуети в акварелни и пастелни цветове. Вдъхновение черпим от 60–те години на миналия век с неутралните цветове и на места с по-ярки акценти. Предложенията за мъжете са леки, небрежни ризи в комбинация с trucker якета в различни цветове. За дамите хит ще са изчистените poplin ризи, съчетани с кожени мотоякета и рокерии.

Casual като морски ден

С акцент върху синьото, другата есенна вълна, се фокусира върху casual облекла, инспирирани от местата за отдих в града чрез спортни и практични силуети във всички нюанси на морското синьо. На закачалките намираме практични широки топове и плетени жилетки за мъжете, докато при дамската линия се налага униформената военноморска визия с двуредово закопчаване на връхните дрехи.

Outside the box

През зимните месеци ще господстват практичните кройки в нестандартни цветове и дръзките детайли. Модни за сезона геометрични щампи и 3D текстури са представени и в двата стила – мъжки и дамски. За дамите – рокли с цветни преливащи плисета в комбинация с широки връхни дрехи, а за мъжете – бомбъри с външни джобове и панталони.

Черно, бяло и още нещо

Сложните детайли и съпоставяне на текстури продължават и в линията ежедневни облекла в разнообразни стилове. Черно и бяло с цветни щампи присъстват в цялата колекция в комбинации с функционални връхни дрехи. Хвърляме око на дамските якета от овча кожа и плетени пуловери, както и на мъжките класически стилове при връхните дрехи, комбинирани с изчистени силуети при панталоните.

Виж чисто новото попълнение в Paradise Center, Made in Italy.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *