Есенни обекти на обожание

Новите трендове са тук, да живеят новите трендове!

0 коментара Сподели:

Някои от тях са добре улегнали стари, други пък наблюдаваме в нови превъплъщения.
Ето какво харесахме от тенденциите за настоящия сезон.

Metallics on board


Не всичко, което блести, е злато. Но пък всичко, което блести в сребърни и златни оттенъци, е актуално. Няма значение дали е дреха, аксесоар или друг детайл от аутфита ти – ефектът е повече от бляскав. По-смелите могат да експериментират и в костюм от две „метални“ части.

Sweater weather

Не бихме го нарекли тренд, по-скоро е закон. Когато е студено, винаги навличаме по един пуловер тип turtleneck. Тази есен предпочитаме уголемените и широки варианти, в които се чувстваме сигурни и на топло.

Into the Army

Строй се, преброй се!  Милитъри трендът скоро може да ти се стори дори досаден, защото ще започнеш да го виждаш по витрините на всички магазини. Има защо обаче – супер актуален е, а пък и много от дизайнерите са го преобразили, така че отново да е интересен за широката модна аудитория.

Glitter boots

Темата за блясъка продължава. Влюбихме се в тези боти още от пръв поглед и не се шегуваме. Прекрасен акцент са, особено в по-мрачните дни. Да, ще си имаме трудности с тях по родните улици и тротоари, но пък ние обичаме предизвикателствата, нали?

Velvet touch

Кадифето навлиза на модната сцена още от изминалият сезон, но сега наистина достига своите върхови позиции. И защо не – меката материя и ефектът „плюш“ се харесват на толкова много жени. Въпрос на време е и повече от тях да започнат да експериментират.

Бродирани якета

Толкова марки започнаха да се надпреварват, използвайки различни бродерии в колекциите си, че вече не можем да ги преброим. На нас впечатление ни правят обаче якетата и суичърите, особено тези от деним. Готина идея? Ако имаш позната шивачка, можеш да й дадеш задача да избродира инициалите ти, така със сигурност ще се отличаваш!

Дълги жилетки

Стигащи до земята, дългите жилетки са спасение в странните дни, когато времето решава да се шегува с нас. Спокойно можеш да облечеш под нея тениска, съчетана с деним. Освен топлещ има и друг ефект – издължава фигурата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *