Да оставим красивите жени на хората без въображение

Моделите, които разбиха стереотипите за красота

0 коментара Сподели:

Не сме експерти по красота, но всъщност всеки има представа кое е хубаво и кое не е. Напоследък забелязваме, че идеалът за красивото и естетичното се изменя… и то в положителна посока. Все по-често забелязваме по подиумите и кориците на известните списания естествени хубавици, без много грим, без т.нар. „тунинг“, без „моделски“ претенции и хипер самочувствие.
Ето някои, от които тенденцията за естественото, съчетано с естетическо, тръгна. Това са смели момичета, които нямат притеснения относно външността си, въпреки че не е average. Разгледай ги и прецени сам за себе си дали ти допада идеята за „новата“ красота – тази, която идва първо отвътре, а след това е видима и за окото.

CHANTELLE BROWN-YOUNG

Наричат я момичето с двата цвята кожа. Chantelle има заболяване, което води до загуба на пигментация на кожата. Обаче тя превръща своя „недостатък“ в плюс и е един от най-успешните канадски модели в света за момента.

DENISE BIDOT

Световноизвестната пуерториканка носи по-голям размер дрехи и е горда с това. Върла защитничка на идеята : „Да бъдеш себе си е това, което те прави красив!“.

MASHA TYELNA

„Приказният елф“ – казват й така заради огромните й красиви сини очи.

CARMEN DELL'OREFICE

Американка. На 15 години снима първата си корица за Vogue и оттогава не е излизала от светлините на прожекторите. А, да, родена е през 1931 г., което я прави 84-годишна хубавица, доказваща, че за красотата възраст няма.

CASEY LEGLER

Бившата олимпийска плувкиня е родена във Франция. Тя е първата жена, с която е подписан договор за реклама на мъжка колекция дрехи. Момичето с късата прическа и широките скули, освен да е супер красива, си има и кауза – равенството между двата пола

MOFFY

Според модните диктатори именно тя е следващата Кейт Мос. В момента подписва стотици договори с модни брандове. Сочена за един от най-обещаващите модели, Moffy използва „недостатъка си“ в своя полза.

DIANDRA FORREST

Тя е черна, с бяла кожа, със зелени очи и естествено руса коса. Всичките тези черти са следствие от рядкото състояние албинизъм у тъмнокожи хора. Виж за каква красота говорим.

Ако си фен на красотата у нас и по света…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *