Подаръци без празник или защо щастието е достатъчен повод

Не чакай осми март! 7 идеи от ClubSmart как да зарадваш мама с подарък без повод

0 коментара Сподели:

Те са винаги до нас – да проверят дали сме обядвали, дали сме облечени топло, да ни питат дали всичко e наред, да ни дадат полезен съвет в готвенето и чистенето или да ни помогнат с поддържането на дома. Майките са едни от най-важните хора в нашия живот, но често забравяме да им благодарим за всичко, което правят за нас. А един малък жест или изненада с подарък ще означават много за тях. Ето и някои идеи, с които можеш да зарадваш мама – не само на празници.

Уред за почистване и масаж на лице
Покрай домакинските задачи, работата и всички грижи за семейството, често на майките не им остава достатъчно време да се поглезят с някой ритуал за красота. Цялото им внимание е насочено към нас и подобни „прищевки“ им изглеждат ненужно губене на време и пари. Подари на мама нещо дребно и удобно, с което може да поддържа добрия си външен вид и самочувствие по всяко време.

Комплект за маникюр 
Подобен комплект винаги намира приложение в живота на една истинска дама, дори и ако тя посещава редовно козметичния салон. Комплектът е удобен и достатъчно компактен за дамска чанта и съдържа шестте най-важни инструменти за перфектен маникюр.

Термочаша 
Ако и твоята майка обича да се наслаждава възможно най-дълго на дневната си доза чай или кафе, без те да губят нито градус от топлината си, то с един мъничък и неочакван подарък като термочаша определено ще стоплиш сърцето й.

Кафемелачка 
Кафето е неизменна част от деня на много от нас, а ароматът му внася приятно усещане за уют. Ако майка ти също е ценител на хубавото кафе, обича да си купува специален вид на зърна от точно определено място и да го консумира по точно определен начин, то една кафемелачка би била чудесно попълнение към този ритуал.

Блендер и цитрус преса  
Те са отлично решение за неочакван подарък за мама, ако искаш да се погрижиш за здравословния старт на деня ѝ. Така, към топлото кафе рано сутрин тя ще може да добави и чаша прясно изцеден цитрусов сок или пък домашно приготвено смути.

Колие
Малко блясък в пренатовареното ежедневие никога не е излишен. Запали искрички радост в очите на майка си с бижу от родий и прозрачни австрийски кристали, поднесено в подаръчна кутия – така ще я накараш да се почувства наистина специална!

Електронна книга
Майка ти е страстен читател, но все не ѝ остава време да отиде до книжарницата – изненадай я с електронна книга. Така лесно, бързо и удобно ще може да сваля всички нови романи и да е в крак с бестселърите. Електронната книга разполага и с калкулатор, календар, часовник, фотоалбум и дори судоку, с което да разнообразява четенето от време на време. Освен това, към подаръка може да включиш и една микро SDкарта от 32 GB, която лесно ще съхрани почти цяла университетска библиотека.

Повече идеи за малки и големи изненади за теб и любимите ти хора може да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Не забравяй, че валидността на точките начислени преди три години изтича на 31.12.2016 г. 

Провери  баланса по твоята ClubSmart карта, както и броя на застрашените ClubSmart точки, и ги обмени сега – защото малките неща имат голямо значение.

Виж още няколко джаджи, които ще направят пътуването в пъти по-приятно.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *