За повече сладки моменти вкъщи

Няколко предложения с напълно обновена кухненска артилерия

0 коментара Сподели:

Ако за теб и любимите ти хора приготвянето на храна е важен ритуал за семейното щастие и здраве, обичате да се глезите с екзотични ястия, които изискват сериозна подготовка и цял арсенал от уреди и уникални подправки, то вероятно кухнята е любимото място за почивка и разтоварване. Зареди се с тези 5 „оръдия“ от ClubSmart за повече вдъхновения, още по-вкусни резултати и много сладки моменти с близки и приятели.

Мултифункционален уред за готвене

Независимо дали си падаш по домашните пържени картофки със сирене или сочните и добре подправени котлети, здравословните задушени зеленчуци или калоричните швейцарски специалитети, този компактен и удобен уред ще превърне готвенето в детска игра. Той съчетава шест уреда в едно и може да го ползваш както за бързо пържене във фритюрник, така и за бавно готвене, готвене на пара, грил, преносим грил

и дори за фондю, което идва в комплект с 6 вилици.

Уред за сушене на плодове

Този уред е чудесно, енергоефективно решение, ако обичаш да похапваш всякакъв вид сушени плодове – от череши и ябълки до кокос и манго. Постоянната регулация на температурата и деветте плата за сушене с диаметър от 32 см ще ви позволят да приготвяте по няколко вида плодове едновременно за здравословното допълнение към овесената каша рано сутрин. Освен това уредът има и предпазител от прегряване, с който може да оставите машината да прави своята магия с плодовете, без да е нужно да я наглеждате всеки час.

Пасатор

Зарадвай готвача в себе си и с компактен пасатор, с който лесно и бързо можеш да направиш пухкави крем супички за топъл завършек на деня. Ергономичният му дизайн го прави удобен за употреба, а ниското му ниво на шум е още един плюс за идилията на семейната вечеря.

Кутия за храна

Ако предпочиташ да се наслаждаваш на домашно приготвената си храна и по време на обедната почивка, една цветна и функционална кутия за обяд ще е перфектното допълнение за това. Предлага се с две еднакви отделения, капак, ластик за добро прикрепване и 3 цветови комбинации за повече настроение.

Комплект за торти от пластилин

Развихри гурме въображението на всички малки готвачи вкъщи с един забавен комплект за готвене от пластилин.

Аксесоарите, като резци, декоратор, конфети и специални прибори и чинии за торта ще предизвикат най-смелите ти сладкарски фантазии. 

Повече идеи за малки и големи подаръци за теб и любимите ти хора може да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Не забравяй, че валидността на точките начислени преди три години изтича на 31.12.2016 г. 

Провери  баланса по твоята ClubSmart карта, както и броя на застрашените ClubSmart точки, и ги обмени сега – защото малките неща имат голямо значение.

Виж няколко идеи за подаръци, за които не е нужен повод.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *