Култовият NMD е вече тук!

adidas Originals представи официално NMD XR1

0 коментара Сподели:

Може петъкът да е черен, но на нас ни е едно такова светло пред очите, след добрата новина, че точно днес adidas Originals представя първите модели на култовите обувки NMD за сезон пролет/лято 2017. Но това всъщност не е това, което ни топли, а фактът, че премиерата им в България е едновременно с тяхната световна. И в този ред на мисли нека ти ги представим, тяхно превъзходителство NMD!

Наследството на adidas се корени в спорта, но adidas Originals е посветена на еволюцията от сливането между спорта и уличната култура. Автентичността на adidas Originals днес вече не е фокусирана в транслиране на миналото в настоящето, а в отношението между минало и бъдеще, тя включва иновации, но само такива, които не забравят миналото.

Вдъхновението идва от артефактите в архивите на adidas. Тези впечатляващи обувки отдават почит на ретро бегачите, едновременно с визуалния си стил и модерните детайли. Обувките имат камуфлажна щампа върху изработената от ластична мрежа горна част с елементи от естествен велур. Всичко това съчетано в конструкция, наподобяваща чорап. 

Комбинацията камуфлажен принт и ефектна повърхност създават външен вид, който е готов да покори дебрите на градския пейзаж.

Страничните TPU елементи, разположени в средната част на обувката, придават нотка спортно приключение, докато технологията boost™ помага за възвръщането на енергията от всяка крачка. boost™ е използвана за създаването на най-впечатляващата подметка на adidas, защото, колкото повече енергия даваш, толкова повече получаваш обратно. Тя е съчетана с EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка.

И тъй като градските номади освен впечатляващи обувки се превърнаха и в образи, които завладяха града, ние решихме да ги категоризираме в точно 10 вида. Едни от тях мутират, други се усъвършенстват, трети са хамелеони, които лавират между много образи, но сме сигурни, че можеш да припознаеш и себе си в някои от описаните.

Прочети кои са 10-те вида градски номади, самоопредели се към някоя от категориите и имаш шанса да спечелиш чифт adidas NMD!

А ако не разчиташ само на късмета си, то е важно да знаеш, че черният NMD_XR1 е наличен в магазин adidas Originals, Mall of Sofia и представителните магазини на adidas в: София – Сердика Център, Тhe Mall и Paradise Center. Варна – Grand Mall Varna и Пловдив – Mall Plovdiv, а зеленият NMD_XR1 е наличен екслкузивно в магазин adidas Originals, Mall of Sofia.

10-те вида градски номади!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *