Шестима души, които трябва да срещнеш преди сродната душа

И докато учените не докажат, че всички са еднакви, ще продължаваме да ги разискваме

0 коментара Сподели:

Колко пъти си излизала на среща с неподходящ тип? Може би на някои си давала шанс, а други си захвърляла в черния списък на забранените. И колко от тях са били хора напълно различни от теб?

Разочарованията са неприятни и понякога се преживяват трудно. Затова ти предлагам да се запознаеш с шест вида мъжаги, които ще те изкарат по уникален начин от зоната ти на комфорт и ще ти помогнат в себепознанието и намирането на твоя истински човек.

По-големият от теб, докато навъртиш 25

Да бъдеш с отракан батко, докато си все още в етапа на големите житейски открития и прозрения е сериозен бонус за теб. Всеки ден ще ти носи ново познание за света и взаимоотношенията. Очаква те интересен опит, завладяващи истории и дълги философски разговори за нещата от живота. Приятелките ти ще го харесват, защото е интересен и остроумен събеседник, винаги ще има отговор на въпросите им и мъдри решения на проблемите. А сред неговите другари ще ти се привиждат образи като на Илон Мъск и Паулу Коелю. Пропусни среща с родителите му, за да не се озовеш на маса с баба и дядо в ролята на кандидат-снаха.  Дори да не се окаже твоят спътник в живота, усещането да се чувстваш сигурна и уверена в прегръдките на този мъж е опияняващо безметежие.

По-малкият от теб, ако си над 25

В този период от живота си понатрупала колоритна колекция от господинчовци. Ако  все още не си намерила Подходящият, сега е времето да направиш пауза с търсенето и да поемеш глътка свеж въздух с преливащият от възбуда и еуфория за всичко първокурсник. Очакват те безкрайни студентски купони с компанията му, аромат на трева, музика и танци до припадък под изригващите миксове на приятеля му диджей. За него ти ще си богиня – всезнаеща и всеможеща. Ще се възхищава на креватния ти опит и ще е винаги готов за експерименти.

Можеш да го третираш като пластилин, защото все още e гъвкав и няма затвърдени навици.

И да си го дресираш така, че да не пропускаш оргазъм. Споменът от този контакт ще е свързан с много порно и презервативи, които си купувала предимно ти.

Чужденецът

Да правиш любов на чужд език е предизвикателство, което трябва да приемеш поне веднъж в живота. Излез от собствената ти зона на комфорт и потъни в непознатото. Ще опознаеш по най-интимен начин друга култура, начин на живот и близост. И чувствата ще запеят различна песен. Защото между скъпа, шатц  и аморе има цветови нюанси разлика. Любовта с чужденец е най-сигурният ти тест на имигрант. Ако не го издържиш, по-добре си стой в родината, работи за благото й, а като му дойде времето, ще се вречеш във вярност на породист и обещаващ българин, на когото ще народиш качествено поколение, за да се пази генетично чиста Велика България.

Лошото момче

Нямам предвид чаровния разбивач на розови мечти. Той е антагонистът на принца на белия кон. Момчето от подземния свят, извън закона, герой от реален гангстерски филм. Мотото му е Живей бързо, умри млад. С него ще усетиш и видиш смисъла на бързите пари бързо си отиват. Ще почувстваш прилив на адреналин и енергията на Бони и Клайд. Но за да не се превърне твоя филм в криминална драма, трябва да успееш да се изнижеш навреме.

Затваряй здраво с желязна врата и чакай да ти тропне протагониста с белия кон.

Мъж с деца

Почти всяка жена е имала връзка с такъв мъж поне веднъж в живота си. Обикновено той е видимо кротък, а буйният му мачовски нрав е отдавна опитомен от първата му жена. Този партньор е свикнал да се грижи и за други, освен за собственото си его и с по-голяма отдаденост ще посреща твоите нужди. Ако ти все още нямаш деца, от общуването с неговите може би ще решиш за себе си, дали искаш и дали си готова да приемеш родителската мисия.

Мистър Биг

Или наречен в любимия на милиони жени по света сериал: Тузаря! Господин Специален често върви в комбинация с първия модел от този текст. Той е доказал се и успял в кариерата си. Не си мисли, че си научила вече всичко за стил и обноски. Мистър Биг ще те преведе из света на дискретния лукс и реалното благосъстояние. Обикновено е прекарал по-голямата част от живота си в чужбина, интелигентен, с фино чувство за хумор и джентълмен.

За разлика от Петко с чалготеката, той няма да те води по анцуг на шопинг в Дубай.

Тузарят ще те отведе на изложба на Cartier в Сингапур, а след това на вечеря в Токио, за да се насладите на най-добрия стек от kobe beef. С него ще обикаляш по Couples resorts, ще отсядате в Mandarin oriental и ще разбереш защо Kelly bag е по-престижен символ и от златен часовник.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *