5 начина да пазаруваш като шампион по време на разпродажба

Няколко shopping hack-a, които да упражниш по време на EPIC SALE във Fashion Days

0 коментара Сподели:

Пролетта чука на вратата ни и преди да ни се изсмееш, поглеждайки навън – говорим за модните сезони. Всеки достатъчно разумен shopping ентусиаст знае, че най-разумните покупки за следващ сезон се правят в рамките на грандиозна разпродажба месец – два преди наистина да започнеш да се чудиш какво да облечеш. Удовлетворението от покупката на далеч по-ниска цена от реалната е едно от най-сладките неща, а самото пазаруване далеч не е шифърът на Леонардо, нито продължение на „Умирай трудно“. И за да те предпазим от излишни покупки, за които после съжаляваш, ето малко tips & tricks за максимално ефективно пазаруване по време на разпродажба.

А наученото може да приложиш между 17 и 19 януари по време на лудата EPIC SALE във Fashion Days.

МИСЛИ В ПЕРСПЕКТИВА

Гледаш един черен бомбър с кръпки, любуваш му се и си представяш как ще посинееш от студ, ако излезеш с него през ледовития януари. А това палто много ти прилича на едно от модната седмица в Лондон, но също няма да топли, а пък тя зимата свърши така или иначе… Стига глупости – не си усложнявай живота в напразни блянове. Нека си го признаем – почти всичко зимно, което ни харесва, не е достатъчно зимно. А и какво по-добро време за обновяване на пролетния гардероб от една огромна разпродажба в сайт с още по-огромен избор.  Решението ти не е бърз кредит, а шопинг планиране в перспектива. Минусите пред температурите няма да са все там, но моделите ще са все така актуални. Разгледай още бейсик дрехи, на които тепърва ще им дойде времето.

ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК

Повод винаги може да се намери. Липсата на такъв също е повод. Коледа мина, но за подаръци никога не е прекалено рано или прекалено късно. Да зарадваш някой любим, без той да го е очаквал, е една от най-сладките инвестиции, а ако не беше EPIC SALE, едва ли щеше да се разровиш и да откриеш онзи часовник FOSSIL, който така ще й отива на сакото FORNARINA от новогодишното парти. А освен че съвсем скоро ще скъсим ръкавите и ще подвием отново крачолите на дънките, някои от по-разголените дрехи остават на видно място в гардероба, защото са essential за всяко парти.  Виж още идеи за мъжки и дамски подаръци.

БЪДИ СТРАТЕГ

Следи офертите и се възползвай от тях. Пазарувай стратегически. Търси универсалност – нещо, което би могло да фитне в концепцията ти за възможно най-много поводи. Внимавай и за марката. Не ставай маркопоклонник, но повечето пъти етикетът казва доста за качеството. И, разбира се, следи епик намаленията! Ето например тази изкусителна минипола е толкова намалена, че едва ли бихме могли да й простим. Виж тук още маркови неща, които струват в пъти по-малко от обикновено.

НАСЛАДА ЗА НАГРАДА

Поставяй си краткосрочни цели, които, когато постигнеш, ще се чувстваш повече от готова и заслужила нещо ново. Тръгни на фитнес, изкарай един месец и с удоволствие се награди с един цветен и показващ прогреса клин за тренировка. Опитай да подобриш сроковете си на изпълнение на някои задачи и се почерпи с повече време за теб и един тематичен унисекс часовник (той може да мине и за 2 точки по-нагоре). Идеите са безброй, а когато има стимул, има и успех. Виж още идеи за покупки, които да чакаш с нетърпение.

ПРОСТО СЕ ПОГЛЕЗИ

Ако си от хората, които 7 дни гледат една рокля на витрината и още една седмица обмислят покупката, няма по-мощен мотиватор за покупка от 3 дни грандиозна разпродажба в любимото ти shopping пространство. Тази година на почит е зеленото, а колкото по-смело се осмелиш да го съчетаеш, толкова по в крак с тенденциите ще си. И вместо да се оглеждаш във витрините плахо и бавно, сякаш пресичаш магистрала, спомни си, че човек понякога има нужда да му отпусне края. Виж идеи за подаръци за вкъщи и за навън с един голям тлъст процент отпред.

Имаме вътрешна информация, че борбата за намалените топ продукти ще е безмилостно жестока.

Важно е да си от първите. Иначе епичната надпревара за големите проценти е между 17 и 19 януари. Тик-так…

Виж какви находки избрахме предния път за зима като по филмите.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *