Неастрологичен хороскоп: 6 – 12 май

Директно от звездите

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който е бил част от дневния ред по време на срещата на високо равнище между Путин и Ким Чен Ун! 

Овен

Ще съм директен с вас. Скъсайте синджира и се напийте! За препоръчване е да се нокаутирате с напитката за бягство от отговорност – шотовете! Ефектът ще е поразителен. Първо ще ми благодарят половинките ви, после вие самите, а накрая и работодателите ви… новите ви работодатели…

Телец

Спрете да ядете, ами направете нещо за себе си. Запишете се на курс по готварство, за да бъдете независими от монополистите в ресторантите. Току-виж сте забърсали нещо и по тънката част. Определено имате нужда от последното, не че нещо…

Близнаци

Намерете това, което обичате, и го оставете да ви убие… времето. Повече от това би било напразна саможертва, защото лятото започва само след месец. Пазете си силите и здравето! Първото ще ви е от полза скоро на бостана, а второто е за цял живот. 

Рак

Вземете мерки срещу пролетните алергии.

Носоглътката, ушните миди и миглите са особено уязвими.

Пазете се от полените, както и от агентите за бързи кредити. Едните ще насълзят очите ви по невнимание, а другите съвсем целенасочено. 

Лъв

Едно лично обръщение. Летисия, не ме напускай! Животът ми зависи от това, дали си тук! Иначе за всички останали Лъвове без проблеми в личния живот, седмицата ще е много по-лесна, ако си заврете егото под опашките или гривата. В противен случай ще страдате. 

Дева

Време е да направите промени в средата, която ви заобикаля. Като за начало оглавете етажната собственост, в която живеете, и обявете война на липсата на логика в цветовата аранжировка на стените по етажите. За финал забранете съхраняване на стари и повредени електроуреди в общите пространства между етажите. 

Везни

През настоящата седмица обърнете внимание на гардероба си. Една свежа тужурка никога не е излишна и ще ви дойде точно по мярка в този период на нестабилни температури. Дамите от зодията така ще бъдат дори още по-сочни отвън и крехки отвътре за противоположния пол…

Скорпион

Направете едно пролетно почистване на френдлистата си във Фейсбук.

Подредете контактите си в 3 групи – такива, с които сте спали; такива, с които не сте спали, но искате, и такива, които въобще не ви вълнуват. Изтрийте всички от 3-та група и заживейте по-спокойно. 

Стрелец

Вашата седмица ще мине под звука на новата песен, пардон новият хит на Галена и Миле Китич. Първия път ще я чуете случайно, но вторият вече далеч няма да е случайност. Не се опитвайте да избягате, ами го оставете да се случи!

Козирог

Направете така, че тази седмица да бъде незабравима. Всичко е разрешено.

От татуировка, скок с парапланер до секс с непознат в полите на Витоша.

Може и в други поли да е, важното е по време на акта полата да е свалена, иначе е твърде консервативно.

Водолей

Седмицата е напълно подходящо за сбъдването на сексуални фантазии от списъка с мръсотии, които си бяхте обещали да осъществите, преди да станете на 30. Преди да е прекалено късно, започнете с шведска тройка и спазвайте основното правило за успех в нея – броят на мъжете трябва да е по-малък или равен на 1. Мъжете на батерии не попадат в статистиката.  

Риби

Не бъдете рицари на печалния образ, ами се възползвайте от майското слънце и прилъжете с покана на тераса парти някой сексуален обект, на който сте хвърлили око. В днешно време е модерно човек да има просторна тераса, само се оглеждайте да няма съседски камери. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! На тази страница можете да ме търсите само по някои от споменатите въпроси. За неприлични предложения си има други места… 

Пет сериала, които да не пропускаш през май

Усмивката на: Александрина от Paraplanner

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *