Jameson представя: 5 нетрадиционни любовни конфигурации

Любовта от друг ъгъл

0 коментара Сподели:

През 2019 любовта е много далече от "само ние двамата" и "заживели щастливо". Моногамията е въпрос на интерпретация, щастието още повече. Детронираме розовото и ти предлагаме няколко нетрадиционни любовни истории, в които нищо не е библейско и сексът е като в порното.

LOVE (2015)
ЛЮБОВ

Малко неща могат да разклатят "любовните" ти принципи и да те накарат да съжаляваш за всичко, което си направил или не си направил като последния филм на Гаспар Ное. Голямата любов си намира място в тройките и оргиите, а секс сцените са си съвсем истински секс, ето защо даваме бонус точки за реализъм.
Трейлърът е тук.


LARS AND THE REAL GIRL (2007)
ЛАРС И ИСТИНСКОТО МОМИЧЕ

Страхотна история за интроверт (Раян Гослинг), който просто не намира място в средата си. Нещата леко ескалират, когато взема вкъщи кукла (в реални човешки размери), която представя като приятелката си. Скоро всички започват да участват във фантазията му и дори да развиват взаимоотношения с "момичето".
Трейлърът е тук.

VICKY CRISTINA BARCELONA (2008)
ВИКИ КРИСТИНА БАРСЕЛОНА

Определят го като типична удиалъновска трагикомедия, в която пък ние се припознаваме на много нива – от безкрайния спор със себе си, през влюбването в грешните хора и любопитството към нетрадиционните взаимоотношения (познато, а). Полиамория и луди, но пък красиви бивши жени, какво повече ти трябва.
Трейлърът е тук.

ONLY LOVERS LEFT ALIVE (2013)
САМО ЛЮБОВНИЦИТЕ ОСТАВАТ ЖИВИ

Хубаво е, когато двойките уважават личното си пространство, но са си все така един за друг и имат общи цели. В случая те са вампири, заедно са от стотици години и им трябва кръв. По всичко личи, че нищо не сплутява така "семейството" като общата трапеза или в случая – общата банка кръв от спешното. Не оставяйте вампирския елемент да ви заблуди, филмът е уау.
Трейлърът е тук.

CAROL (2015)
КАРЪЛ

Понякога жените предпочитат жени. Този филм е лесбо романс между Theresa (Rooney Mara) и Carol (Cate Blanchett), които се срещат случайно, сприятеляват се, но скоро след това чувствата се задълбочават. Любовта се развива във време (50-те години на миналия век), когато хомосексуалността била презирана.
Трейлърът е тук.

Ако случайно си пропуснал, виж какво представи Jameson миналия път.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *