И победителят е…

Гледай връчването на Go Guide наградите на живо - петък, 20:00 часа

0 коментара Сподели:

Вече повече от месец присъстваме активно в ежедневието ти, давайки му свежа цел и посоки. Точно така – много посоки, а именно всички добри заведения, които отличихме и събрахме в категории с другите най-изявени в областта. Опитахме да те убедим във важността на това, да си активен. Да изразиш мнението си. Да поощриш местата, които харесваш, за да продължават в същия дух и с още по-голяма мотивация.

Съдейки по резултатите след края на гласуването, май се справихме повече от добре! Хората в столицата излизат, опитват нови неща, критикуват, препоръчват, а ние сме тук, за да дадем гласност на всичко това. Раздадохме 90-те ваучера за конснумация в същите тези любими локации, с които зарадвахме точно толкова от гласувалите + техните приятели, които ще хапват и пийват с тях.  А предстои да дадем и голямата награда!

Логичният завършек на кампанията, с която истински се гордеем, е церемонията по връчването на наградите или вечерта на истината. Този петък, 24 февруари официално обявяваме победителите и не искаме никой да ги пропусне. Ето защо ще излъчваме на живо в STREAMER.BG от 20:00 часа. Гледай ни!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *