CONVERSE GIVEAWAY: Кажи какво си обул, за да ти кажа какъв си

По кецовете посрещат, с Converse те изпращат

0 коментара Сподели:

Ако си фен на кецовете или на това да ти е удобно, но същевременно с това да си с нещо готино… или изобщо носиш ли обувки, то със сигурност имаш поне един чифт Converse! Със същата категоричност, вярваме, ще отговориш на въпроса дали искаш един чисто нов чифт ПОДАРЪК!

На кой от долуописаните типажи 'converse lovers' се  оприличаваш?
1. Отговори в коментар под статията.
2. Отбележи приятел и на кого от 7-те типажа ти прилича.
3.СПЕЧЕЛИ ЧИФТ CONVERSE ПО ИЗБОР! 

Играта ще тече до 29 март, а на 30 ще обявим късметлията, който ще разхожда новата си придобивка. Завиждаме!

Това е брандът, който първоначално прави спортни обувки за баскетбол и дори Чък Тейлър дава съвети как да се подобри дизайнът им, за да са по-удобни за игра. Впоследствие той се превръща в лице на Converse, а кецовете – в иконичен продукт, моден аксесоар и задължително попълнение към визията на всички млади на години и/или по дух хора.

Неслучайно от Чък Тейлър classics до днешните модерни All Star-ове Converse си извоюват място в сърцата и гардероба на всички ни. Теса много urban, unisex, супер cool и супер допълнение към най-различни стилове. Колкото и универсални да са обаче, тези кецове са и толкова отличителни и персонални… и нямаш и идея твоят модел колко много говори за самия теб. Сега си помисли кой е твоят фаворит и виж какво издава той за теб!

CHUCK TAYLOR II ИЛИ ТИ СЕГА ЛИ РАЗБРА?

Ако още не гледаш с недоумение, то ти си точно в тази категория! Chuck Taylor II е най-новият модел на Converse и не, ако още не си ги виждал, не се замисляй за измяна с други обувки… Отличителният дизайн е запазен, но вече са малко по-премиум – връзките са в цвета на кецовете, шевовете са по-различни и… цялостно са по-HIGH LEVEL. Това е все едно Coca-Cola да промени бутилката си, без всъщност да се променя истински, защото е просто невъзможно да не я разпознаеш, а Converse са Coca-Cola-та на кецовете. Та… г-н и г-жа New Trend,  сигурна съм, че знаеше за Chuck Taylor II още преди да излезе, дори… знаеше кой цвят ще си вземеш. Звъня ли и в магазина? Ти си човекът, който сляпо вярва, че промените са хубаво нещо, и дори потреперваш, когато някой каже, че iPhone 7 няма разлика с 6S. Избягваш като цяло хората с ретро стил и разбирания, а когато чуеш израза „най-важното е да върши работа“, правиш мисловна анатема и се молиш заблудената душа да бъде избавена. Ти си уверен/а, обичаш вниманието, разнообразието и дори да създаваш свои тенденции, изобщо – човекът, който не върви по отъпканите пътеки. Go girl!… or boy!

КЛАСИЧЕСКИЯТ СТИЛ НИКОГА НЕ УМИРА

Веднага след новостите започвам да говоря за най-емблематичните Converse, за да не изгубя „класиците“ като читатели. Искрено съжалявам, че ви досадих с приказки запромени и нови неща, след като най-доброто не може да бъде подобрено. За вас класиката си е класика и не изневерявате на запазената си марка – черните кецове. Те са практични, отиват си с всичко, а и ако бяха други, все едно не са Converse, нали? Вие сте абсолютният антипод на преследващите тенденции вятърничави хора и държите на своето! Черните кецове са константа в облеклото ви, независимо дали се качвате с тях на скейт, или пък ги съчетавате със сако или рокля – те са част от вас, а вие не сте предатели.

RED FLAG, RED LIGHTRED SNEAKERS

Феновете на червените кецове са енергични, импулсивни и кипят от емоции. Щом погледнат надолу и видят любимия си цвят, сякаш получават допълнителен boost от кипящ ентусиазъм! Не разбират „практичния“ избор с черни и бели варианти, червеното може да се съчетае с всичко, без да се сливаш с тълпата. Ако ти се разпозна тук, то със сигурност ще се съгласиш, че с червени кецове се правят решителните стъпки и ти не се спираш, когато си наумиш нещо! С други думи никой не може да ти вземе „Оскара“ и ако ти беше от продуцентите на La La land, просто нямаше да го пуснеш. Асоциациите, които предизвиква любимият ти цвят с огън и опасност, само те ласкаят и той няма как да не присъства във визията ти. Плюс това сега и мартениците са ти в тон.

THE FASHIONIST

Тук класиката среща тенденциите. Ти обичаш отличителния дизайн на Converse, но и това да изразяваш себе си чрез облеклото и кецовете достига съвършенство, когато са бели. По разбираеми причини не обичаш дъжда и лошото време, в което трябва да обуеш друго или сиво-черните кецове да ти станат любими. Позитивност и откровеност са присъщи за теб, както и малко педантичност, да си признаем. Обичаш да разнообразяваш стила си, следиш какво е модерно, но никога не прилагаш тенденциите безусловно, добавяш от собствения си стил и бели Converse. А днес писа ли в блога си?

LIMITED EDITION

Заглавието почти изчерпва всичко за теб. Ти си всичко друго, но не и обикновен! Не харесваш mainstream мода, популярните тенденции, комерсиалните места, музика, предпочитания и никога не забравяш какво ни казваха родителите като малки: „Ако другите скочат от моста, и ти ли?“. За теб със сигурност „заплашителната“ поговорка не важи, защото все си с главата надолу, както и с палмички/звездички/маймунки по кецовете. Обичаш да правиш своето си нещо и да се отличаваш във всичко, включително и обувките – дали с кокетни цветенца или на квадратчета и райета, твоите кецове със сигурност са нетрадиционни и това, което най-много харесваш в Converse, са възможността да персонализираш десена им и бунтарският дух на бранда!

МРЪСНИ КЕЦОВЕ, ЧИСТИ ПОМИСЛИ

Какво лошо има в кецовете с десен на абстрактни петънца от различни субстанции? Това си е истинският limited edition! Ти обичаш кецовете си, но не и да губиш време в чистенето им. Не живееш за вещите като цяло, ползваш ги заради практическата им цел и улеснение. Така и верните ти сиво-черни-разнообразноцветни Converse-и са очевидно твой дългогодишен приятел, който не те предава! Отказваш да пораснеш и всички, които може би са те наричали инфантилен/на, тайно ти завиждат за това! Ти пазиш детския ентусиазъм у себе си, както и безусловна смелост и решителност, с която и минаваш през всички локви с кецовете! Мразиш рутината и скуката и ти си душата на компанията. Винаги е забавно около теб, но много се дразниш, когато колегите ти се „сдухат“ и не им се излиза трета вечер поред. Може и да им се посърдиш няколко дни след това.

MR./MRS. GOOD LIFE

Wining & dining, или с други думи – сладък живот! Обичаш да се глезиш с най-доброто и да се наслаждаваш на всичко. Това проличава и в обувките ти и дори кецовете ти са кожени и стилни. Не излизаш, без да се огледаш обстойно в огледалото, дори и до кварталния магазин, в който още се чудиш така ли и не заредиха сьомга и хайвер?! Често ти казват, че завиждат на спокойствието и невъзмутимостта, с която реагираш на неприятни събития, точно както и никаква буря, дъжд или сняг не могат да  „пречупят“ кожените ти или rubber кецове! Не знам дали си чувал/а за израза „с биволско сърце“, но със сигурност знаеш и изповядваш „веднъж се живее“… или докато свърши заплатата.

Какво издават твоите кецове за теб? Посочи един от описаните типажи, тагни приятел и на кого ти прилича. СПЕЧЕЛИ чисто нов чифт CONVERSE по избор! Имаш време до 29 март!

Виж какво се случва по улиците на Милано: Master Street Style Level.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *