Състезание с впечатляваща доза креативност – в събота ставаме част от Red Bull Soapbox Race 2024

София, приготви се – запази 14-и септември за soapbox колички, изумителни дизайни, весели костюми, вълнуваща писта, среща с Джордж Нтавутян и незабравимо изживяване

0 коментара Сподели:
Red Bull Soapbox Race 2024

Снимки: © Anton Anestiev

Максимална скорост и приток на адреналин – това се крие в сърцата на всички любители на силните усещания и фенове на инженерното съвършенство.

Ние също сме едни от тях и затова с радост споделяме подробности за събитието, което събуди креативните души. До Red Bull Soapbox Race 2024 остават броени часове, затова отсега запази съботата (14 септември), вземи твои хора и се наслади на ден, изпълнен с адреналин, смях и невероятни изобретения.

Имай предвид, че освен грандиозното състезание

на място ще бъдат и едни от най-добрите байкъри в страната в компанията на BMX атлета на Red Bull Гърция – Джордж Нтавутян. Неговото присъствие ще направи шоупрограмата още по-вълнуваща – очертават се каскади, превъртания, скокове и спускания, след които ще можеш да се срещнеш с него в специалната за ивента шатра Meet & Greet.

Бъди част от арената на забавлението и се остави на емоцията да те води – разказваме ти какво да очакваш от събитието!

© Anton Anestiev3

Red Bull Soapbox Race 2024 ще се проведе по специално направено трасе, обхващащо бул. „Черни връх“, което ще бъде ускорител за изобретенията на участниците. Невероятните конструкции – ръчно изработени безмоторни колички, задвижвани единствено от гравитацията и креативността,

ще покажат таланта на създателите им чрез дизайн, иновативност, инженерна мисъл и фантазия.

По трасето ще има препятствия, завои и други трудности, които ще изпитат възможностите на инженерите аматьори и смелите шофьори, а ние се вълнуваме да видим и техните творчески костюми –

отборите ще бъдат облечени в тематични аутфити, отговарящи на стила на техните soapbox колички.

Арената на забавлението се е погрижила и за нас като зрители – вземи със себе си любими хора, защото през целия ден на място ще има храна, музика и активности, които да споделиш с тях!

© Anton Anestiev2

Събитието ще бъде придружено от богата програма,

а самото състезание ще има водещи (Димитър Иванов (Капитана) и Силвия Петкова). Радваме се, че креативността на участниците ще бъде оценявана и професионално,

затова ти оставяме подробности и за журито:

Александра Тоткова – младата шампионка по спортно катерене, която впечатлява не само с физическите си способности, но и с невероятната си решителност и характер. Тя е символ на новото поколение спортисти с огромен потенциал и вдъхновение, както и атлет на Red Bull от 2024 година.

Хепи Ванче – популярна от риалити формати като „Фермата“ и „Пътешествия с Хепи Ванче“, както и позната с веселия си дух и готовността да се впусне в предизвикателства. Със своето нестандартно мислене и енергия тя ще добави допълнителна доза позитивност към журито.

Васил Калинчев (Shadowhex) – един от най-разпознаваемите гейминг инфлуенсъри в България, който със своите компетенции и страст към технологиите ще даде специфична гледна точка върху оригиналността и иновациите на отборите.

Никола Абаджиев – Red Bull атлет и 4-ти в класирането на GKA Kite World Tour 2024. Никола е професионален кайтсърфист, познат с невероятните си умения на вода и огромната си отдаденост на спорта. Със своята състезателна страст и креативен подход той ще оценява отборите с остър поглед към скоростта и техническото изпълнение.

Александър Данчев (Шонди) – автомобилен ентусиаст с хиляди последователи в YouTube канала си Shondy’s Garage. С огромния си опит в автомобилите и страстта си към иновациите Шонди ще внесе експертен поглед към инженерните решения и креативността на отборите.

© Anton Anestiev1

Вълнуваме се да преживеем за трети път емоциите на Red Bull Soapbox Race!

Заповядай да споделим адреналин, да се насладим на динамика, да открием вдъхновение – гледаме заедно надпревара със самостоятелно изградени soapbox колички, или едно от най-забавните и нестандартни състезания в годината!

Кучешки празник в парка през октомври – каним те на Dog Fest 8

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *