Неастрологичен хороскоп: 13 – 19 май

На печелившите под звездите честито, другите да духат супата!

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, на който му дойде до гуша от рекламата с Shawn Mendes в YouTube! Човек не може да си пусне две песни на Борис Дали поред, без да чуе за историята на Шон…

Овен

Знаете, че сте ми слабост. Затова ще ви издам една тайна. Нептун е в Марс, което не знам дали е възможно да се случи някъде другаде освен на хартия. В този ред на мисли периодът е подходящ за сключване на съюзи с лица от следните зодии: Везни, Водолей, Дева. На печелившите честито, другите да духат супата! 

Телец

Това, което изпитвам към вас, е пълно безразличие. Въпреки това ще дам няколко съвета за тази седмица. Първото и единствено правило през нея е толерантност към лицевото окосмяване.

Мъжете нека пуснат мустак, дамите, ако могат, нека и те.

Веждите също е хубаво да не се пипат. Всичко това ще окаже благоприятно влияние върху кариерното ви развитие. 

Близнаци

Въпреки всичко, което казват брокерите и банкерите, бъдете разумни и не инвестирайте в недвижимо имущество. По-добре вложете каквото имате в развитието на икономиката в бедния, но бързоразвиващ се Студентски град. Местното население ще ви благодари. 

Рак

Вие сте пътеводната светлина в живота на толкова много хора. Не позволявайте на друг да открадне лъчите ви. Бранете ги с всички сили и гарантирано, ако изпратите тези изречения до 3-ма любовници, 4-ма приятели, 2-ма братя или сестри, 14 роднини, от които с 4 поне трябва да сте в обтегнати отношения, както и до 2-ма напълно непознати в Тиндър, ви очакват само хубави в неща в работата, любовта и политиката. 

Лъв

Не ви харесвам, обожавам ви. Карайте я все така и обещавам, че няма да съжалявате. Пазете се единствено от провокаторите… Те са навсякъде, затова си стойте вкъщи. 

Дева

Изпитвам симпатии към зодията въпреки педантичния ѝ характер. Седмицата е доста благоприятна за сключване на договори за продажба на земя. За да бъде успешна сделката, звездите препоръчват да продадете до 6 декара, не повече. 

Везни

Желая ви само доброто. Затова ви давам прогнози за крайния изход на няколко мача,

от които да изкарате пари този уикенд. Емполи – Торино Х2, Алавес – Жирона 2 и над 10 корнера на Бенфика – Санта Клара. Дамите да не ме гледат на кръв, помогнете и вие на семейния бюджет с дребна инвестиция. 

Скорпион

Винаги когато тръгна да пиша за вас, се усмихвам. Знам, че вас зло не може да ви стигне и от добро няма да се отървете. Карайте го само по-умерено със секса, защото не всеки може да ви смогне на темпото. 

Стрелец

От години имам сантимент към тази зодия. Затова ме боли, че трябва да ги предупредя да внимават с решенията за бъдещето им, които предстои да вземат в сряда и четвъртък. После ще ми благодарите. Новата ми политика е да приемам благодарностите в писмена форма. 

Козирог

Разкарайте всички негативни мисли. С тях няма да станете нобелов лауреат. То и само с позитивни мисли Нобелова награда не се печели, но поне ще сте по-близо до нея. Ама като се замисля, за какво ви е тая награда? Хората със средно образование въртят бизнес за милиони… Както и да е, бъдете по-усмихнати, другото само ще се нареди. 

Водолей

Изневярата чука на вратата ви. Гледайте само да не изчука и вас.

Много ще ви се прииска, но това е само временно. На следващия ден ще се мразите, а на следващата седмица ще се мразите повече, че искате да повторите. Послушайте ме и овладейте плътските желания и дайте поле за изява на моралните си устои. 

Риби

Душички златни! Иде ми хем да ви ударя шамар, хем да ви разцелувам. На хората понякога им избиват балансите от вас, но това да не ви тревожи, важното е вие да сте си добре. Именно, помислете повече за себе си през тази седмица и пратете другите да берат гъби. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Честит 18 май, Ден на българските зоопаркове, на всички граждани на този голям зоопарк, който е страната ни!

Независимо какво ти завещаха звездите, отскочи до Скобелево

Отвори очите си широко и не пропускай "Прожектори"

Какво още се лучва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *