Спечели си пролетни винени емоции

Раздваме награди от пролетен базар на виното EnjoyWine 2017

0 коментара Сподели:

Наблюдаваме  тенденция от няколко години, която много ни радва, а именно, че културата за пиене на вино се повишава непрестанно, а заслугата е на българските изби, които предлагат все по-качествени продукти.

На 22-23 април ще се състои пролетен базар на виното EnjoyWine 2017 (разказахме ти за него тук), а фокусът и целта на събитието е да запознае българската публика с невероятните качества на родните вина, както и да се повиши дегустационната култура у нас.

Базарът е първият по рода си, така че със сигурност не е за пропускане.

Ще имаме удоволствието да опитаме вината на „Интервино“ (Загрей), „Вила Мелник“, „Вила Винифера“, „Трастена“, „Малката звезда“, „Присое“, „Марян“, „Братанови“, „Сала естейт“, „Рупел“, „Орбелус“, „Вила Юстина“, „Шато Копса“, „Орбелия“, „Карабунар“, „Драгомир“, „Старо Оряхово“, „Манастира“, „Боровица“, „Сирона“, „Нисово“, „Виа Верде“.

Събитието е със свободен вход, като на място всеки ще може да си закупи дегустационна чаша или някое от предлаганите вина.

Ние обаче ти даваме възможността да си спечелиш чаша и бутилка вино, така че единственото, което да се наложи да занесеш на базара, е небцето си и малко добро настроение.

Отговори ни до 20 април на въпроса „Колко български сорта за вино са познати в наши дни?“ в коментар под статията и се надявай планетите да ти се наредят, така добре, че на 21 април да си сред 3-мата печеливши в играта, чийто отговор е най-близо до верния (или е верен).

Чин-чин!

Вече ти разказахме за пролетния базар на виното Enjoy wine тук.

Следи събитието във фейсбук!

 

Изтеглихме тримата печеливши, които са най-близо до верния отговори получават наградата – дегустанционна чаша и бутилка вино.

Ina Christova

Marcho Minchev

Miroslava Cambourova

 

Ще се свържем с тях на лични съобщения, за да уточним подробностите.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *