The Local: Цветелина Лазова – Leena

Какво ѝ прави компания сутрин с кафето, как прибира кичурите си и в какво носи вещите си – издаваме ти трите ѝ любими предмета

0 коментара Сподели:
The Local: Цветелина Лазова – Leena

Цветелина Лазова – Leena е едно от абсолютно любимите ни имена на алтернативната поп и аренби сцена у нас.

Заплени ни още с няколко сингъла и EP-та, които предшестваха нейния дебютен албум Labyrinth Of The Subconscious (2022). След това чухме гласа й в редица яки неща в колаборация с Yana, с която направиха „НАСЪН“ – стегнато съвместно EP с шест песни. Сега Leena отново звучи на рипийт в слушалките ни заради новия й хит с ТАХОМА и ГЕНА – „Благодат“. По повода я помолихме да ни донесе трите ѝ любими предмета, за да ни се представи и чрез тях през септември.

Виж какво извади Алиса от шапката с музиката и чудесата.

The Local: Цветелина Лазова – Leena

Шнолата, платнената торбичка и книгите

Първо искам да кажа, че за мен по-истинският и натурален начин за изразяване е писането на текстове за песни и музиката. Затова вярвам, че с нея мога да кажа нещата, които искам и да изпратя верните послания към всички, които искат да чуят.

Относно предметите – на първо място е шнолата.

Задължителна е за мен, винаги е на косата ми. Имам си любима, но имам и поне още няколко, които държа под ръка.

The Local: Цветелина Лазова – Leena

Второто нещо е платнената торбичка,

като тази специално е на Mahala Bookstore – любимата ми книжарница, която обожавам. Вкъщи имам една врата, на която висят поне 30 платнени торбички, сменям ги всеки ден. Просто ходя с малка чантичка и те са моята „втора“ чанта, в която побирам всичко,

включително и книгите.

The Local: Цветелина Лазова – Leena

Относно тях – винаги съм с книга!

Обикновено чета по три наведнъж, като в момента съм на вълна книги на английски. Но може да ме видите да чета езотерика, романи, книги за личностно развитие и т.н. Историята в една от двете, които ви показвам е за четири сестри, които преминават през трудности в живота си и е изключително любопитна.

Ритуалът ми е сутрин с кафето – задължително четене, това определено е моето нещо. Другото е – музика винаги и навсякъде!

The Local: Илин Папазян – Ниньо

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *