НЛО над София и морето, или новият екстремен хайп от EXE?

И вие ли видяхте светлината в небето снощи?

0 коментара Сподели:

Какво се случи само преди часове?!?

Необичайна новина ни накара да ти пишем посред нощ, защото до нас достигнаха данни, че софиянци и жители на морето са забелязали странни светлини в небето.

Между недoумение и изненада – сигналите полетяха в социалните мрежи и предизвикаха вселенски хайп, който изненада дори и нас. „И вие ли видяхте светлината в небето снощи?“, беше най-задаваният въпрос в последните няколко часа, като, честно да си признаем,

първо си помислихме, че най-накрая ще имаме среща отблизо с някое съседско НЛО!


Съмненията ни обаче бързо се разсеяха, защото се оказа, че сме присъствали на впечатляващо дрон шоу, и то не какво да е. Десетки летящи дронове осветиха небето над центъра в София. Имаше и червена светлина, която силно ни озадачи дали това е шега, или се случва нещо сериозно.

След бързо прегрупиране дроновете изписаха ДЕСЕТ ГОДИНИ ЕХЕ, EPISODE X, 20.12 и 21.12 в небето.

Наши източници разбраха, че случката се е повторила и на морето, на плаж Каваци в Созопол, и то точно над EXE BEACH. Оказа се, че локацията не е случайна и именно организаторите на EXE стоят зад всичко това.


Всъщност дрон шоуто разкрива следващия проект на ЕХЕ – както става ясно от текстовете в небето, събитието ще бъде в легендарната линия EPISODE.

ЕХЕ става на 10 години и това вещае подобаващо отпразнуване с EPISODE X.


И тъй като EPISODE е името на поредица събития на различни локации, знаем, че предстои ново голямо парти, но локация и лайнъп предстои да бъдат обявени. Единственото сигурно поне според нас е, че това ще бъде най-мащабният EPISODE досега,

ще бъде с две дати – на 20 и 21 декември.

И разбира се, очакваме продукция на световно ниво! Така че следи ги в социалните мрежи и тук и не пропускай следващото извънземно изживяване, което EXE ще ти подарят. Ще бъде епично, сигурни сме!

За още от същото – виж Три бара на Южното ни Черноморие, в които да танцуваш до зори!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *