Трите продукта, с които постигаме перфектния летен грим

Търсим no makeup makeup визия, намираме я в продуктите на L’Oreal Paris – виж как да постигнеш съвършената кожа

0 коментара Сподели:

Топлите дни съвсем не са в края си!

Ние умеем да броим до август 91-ви и тепърва намираме начини как да го разкрасим, да подчертаем силните му черти, да го подхраним и хидратираме. Именно тази нагласа ни срещна с новите ни грим любимци – продуктите, които задължително слагаме в козметичния ни несесер и отнасяме в дамска чанта, плажна торба, планинарска раница!

През септември усещаме безкрайността на лятото и искаме да ни е леко, феерично,

но и да акцентираме върху придобития тен, появилите се нови лунички и изчистената кожа, като ги подчертаем с подходящ грим. Обичаме концепцията no makeup makeup и залагаме на деликатната визия, която прави впечатление и показва, че малкото е достатъчно. L’Oreal Paris знаят това и ни показаха съвършенството – представяме ти любимата си комбинация, или трите продукта, с които постигаме съвършената кожа!

True Match Cерум Kоректор  

Сезонът ни напомня, че хидратацията е приоритет!

Отново той ни подсказва да се насочим към покриване на проблемни места, вместо да натоварваме кожата си с много продукти. Именно това ни мотивира да пробваме, а по-късно и да се влюбим, в новия серум коректор True Match, който е най-новото попълнение към семейството на бранда и наш верен помощник в топлите дни. 

Харесваме удобния му апликатор, който позволява равномерно и прецизно нанасяне, както и формулата му, обогатена с мощна хиалуронова киселина! Избираме го и заради хидратацията, подхранването на кожата,

успешното прикриване на несъвършенствата и осигуряването на безупречен тен.

Намигваме ти, че True Match Cерум Kоректор разполага с 5 нюанса, така че можеш да го избереш сега, когато визията ти е по-шоколадова и по-късно през годината, когато тонът на кожата се променя. Пробвай го заедно с приятелка – от опит ти казваме, че с продуктът постигаш сияен и естествен вид върху всяко лице. След нанасяне пък ще видиш и усетиш възстановяване на обема на кожата, изглаждане на фините линии под очите, намаляване на видимостта на тъмните кръгове и подпухналостта. И още един бонус от нас – използвай го не само за прикриване, но и за контуриране и подчертаване!

True Match Tониращия Cерум

През топлите дни тежкият грим е зад гърба ни!

Припомняме си, че смелите моменти не трябва да са ежедневие и търсим външен вид, който казва: “току-що се върнах от плажа”! Мотивираме и теб да се чувстваш добре в кожата си и да намираш решения без да натоварваш визията си. 

Заложи на гладка, изчистена и блестяща кожа, която с малко продукти те показва в свеж и натурален вид. За целта ти препоръчваме тониран серум True Match Tониращия Cерум, който в комбинация с серум коректор True Match, постига чудеса.

Те са перфектното дуо за подхранена и хидратирана кожа със прикрити несъвършенства!

Точно както при горния любимец, и при тониран серум True Match отново ще получиш предимствата на формулата, обогатена с микрохиалуронова киселина! А като още едно потвърждение за суперсилите на продукта, ти споделяме, че L’Oreal Paris са направили проучване сред 84 жени, като клиничният тест е показал, че се постига сияйна и плътна кожа само след 1 час. Ние те съветваме да добавиш продукта към своята рутина, като отново имаш избор – този път от 6 нюанса.

Lumi Glotion

Настроението ни иска естествен блясък на лицето, за който отново имаме решение!

Третият продукт, с който подчертаваме летния тен, използваме и с останалите две съкровища, за да постигнем мечтания вид на кожата. Lumi Glotion е многофункционален, като може да се използва като основа, хайлайтър и в комбинация с фон дьо тен – всеки път изпълнява желанията ни и ни осигурява сияйна визия!

Той е необходимият завършек на нашия no makeup makeup септемврийски грим, като помага на кожата ни да бъде гладка и здрава.

С него озаряваме лицето, изравняваме тена, хидратираме и си обещаваме свеж вид през целия ден!

Септември е времето да откриеш нова козметика, с която да се чувстваш спокойна и да носиш грим, без той да те задължава!

Добави нашите три любимци към своята рутина, после ще ни благодариш!

Маги Малеева – за климата и личната отговорност в новия епизод на „Питие и битие“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *