Гласувай на Go Guide Seaside Awards 2024 и спечели 3 нощувки в мечтания хотел

Подкрепи любимите си локации по родното Черноморие на awards.goguide.bg и участвай за голямата награда – 3 нощувки all-inclusive в Dreams Sunny Beach Resort and Spa, част от Hyatt Inclusive Collection

0 коментара Сподели:
Гласувай на Go Guide Seaside Awards 2024 и спечели 3 нощувки в мечтания хотел

Любовта ни към гурме културата и добрия вкус ни отвежда до морските пристанища,

съхранили разкази и истории и превърнали ги в избор и меню. Сверяваме курса, опъваме платната и завъртаме руля към голямото синьо, където ни очакват най-добрите сред най-добрите – номинираните в Go Guide Seaside Awards 2024. 

Третото издание на летните ни награди оценява специалните локации по морето –

тези, които знаят как да зарадват душата ни, да поглезят сетивата ни, да ни подарят морско безвремие. Ние продължаваме да бъдем твоят верен гид, като залагаме на финото си небце, за да отличим забележителните вкусове, и на жадната си бохемска душа, за да ти покажем местата, които нямат еквивалент. На теб оставяме да решиш къде е най-вкусно, най-весело, най-гостоприемно!

Накратко – ние те държим в течение, а ти се пусни по вълните и избери своите фаворити на awards.goguide.bg!

Именно твоят глас може да ти спечели и страхотна награда – 3 нощувки all-inclusive на първа линия в Слънчев бряг в Dreams Sunny Beach Resort and Spa, част от Hyatt Inclusive Collection! Как? Разказваме сега!

Гласувай на Go Guide Seaside Awards 2024 и спечели 3 нощувки в мечтания хотел

Празнуваме август – онова време от годината, в което обличаме морските фланелки, слагаме капитанските шапки, вадим бинокъла и избираме Северното и Южното ни Черноморие пред всичко останало. Пожелаваме си безкрайно слънце, сбъднати мечти и пълен релакс –

намираме ги в Слънчев бряг, където ни очаква заслужената почивка в любим хотел. 

От опит ти казваме, че обикалянето на плажове, барове, ресторанти заслужава да бъде наградено подобаващо. Затова и сме избрали да прекараме свободните от задължения дни от лятото именно там, където получаваме 5-звездно обслужване. На теб ти предоставяме същата възможност –

първо, гласувай на awards.goguide.bg!

Гласувай на Go Guide Seaside Awards 2024 и спечели 3 нощувки в мечтания хотел

Участието в Go Guide Seaside Awards 2024 може да ти спечели 3 нощувки all-inclusive в това райско кътче на родното Черноморие! Там ще получиш запомнящо се изживяване, инфинити басейни, докъдето ти стигат очите, легло, в което ще спиш като в облак, удобства, за които си мечтал, релакс и спа зона, в които да се отпуснеш, и разбира се…

Нейно величество Храната, която се предлага в пет ресторанта, елегантно последвани с коктейл в ръка от пет луксозни бара.

Можеш да имаш всичко това и много повече! Между красивите и вкусните морски локации намирай време за приключение и релакс – в Dreams Sunny Beach Resort and Spa имаш и двете! Ние искаме да ти подарим това незабравимо преживяване, от теб се иска само да дадеш своя вот на третите Go Guide Seaside Awards, а после да затвориш очи и да пожелаеш късметът да ти се усмихне.

Гласувай на Go Guide Seaside Awards 2024 и спечели 3 нощувки в мечтания хотел

Как става гласуването?

Влизаш на awards.goguide.bg, гласуваш в поне 6 категории, регистрираш вота си и потвърждаваш участието си. Имаш време до 31 август да дадеш вот за своите фаворити, след това затваряме портите на пристанището, за да обявим победителите. Заедно ще разберем кои локации по родното Черноморие са заслужили отличието „най-добри“, а също – ще научим кой глас печели 3 нощувки all-inclusive на първа линия в Слънчев бряг в Dreams Sunny Beach Resort and Spa, част от Hyatt Inclusive Collection!

Пожелаваме успех, късмет и именно ти да се събудиш край морето!

Гласувай на Go Guide Seaside Awards 2024 и спечели 3 нощувки в мечтания хотел
Go Guide Seaside Awards 2024 започна – гласувай за любимите ти места на Черноморието

Най-добрите сред най-добрите – виж категориите в третото издание на Go Guide Seaside Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *