The Local: Илин Папазян – Ниньо

И трите неща, без които не може

0 коментара Сподели:
The Local: Илин Папазян – Ниньо

Илин е сниман в NomoDelArte

В Илин Папазян – Ниньо има музика.

От върха на пръстите, през китарата до страхотния глас и супер сценичното присъствие, с което завладява. Илин е родом от Сливен, завършва с класическа китара Музикалната академия в Пловдив и паралелно се занимава с поп и джаз музика. Може да го помниш от „Гласът на България“ през 2020 г. или албумът му „ПЪРВИТЕ 7“ да ти е бръкнал право в сърцето още от първо слушане. Освен участията му в готини софийски барове през август Ниньо ни показва и трите предмета, без които не може. Слушаме разказа му с интерес и те съветваме – не пропускай да го чуеш, ако още не си.

Може да научиш повече за артистичната му душа тук – @illninio, във фейсбук профила му Ilin Papazyan – Ninio или да го чуеш на живо на 7 август в Kino Cabana.

The Local: Илин Папазян – Ниньо

Китарата, кецовете и бананката

Трите предмета, без които не мога, определено са китарата ми, кецовете и чантата бананка. Относно китарата – аз съм се сраснал с нея. Тя е моето нещо, имам няколко, но една винаги се движи с мен. Второто нещо са кецовете ми. Държа да ми е удобно и в ежедневието, и когато съм на сцена, непрекъснато съм в движение и за мен това е много важно. Специално тези са Etnies Marana и са ми трети или четвърти чифт от този модел.

Не мога да си намеря по-удобна обувка, в която да вляза и да кажа „това ми е вкъщито“.

The Local: Илин Папазян – Ниньо

Имам и едни кецове, с които не мога да се разделя, защото си ги купих с първите пари, които изкарах от свирене. Свирех на главната в Сливен, след това си ги взех и още са ми голям сантимент.

Относно бананката – в нея ми е всичко!

Нося си от слънцезащита, през портфейл и всички ключове на света до пила за нокти, защото съм класически китарист и трябва да имам такава.

The Local: Илин Папазян – Ниньо

За финал ще кажа, че всъщност освен предметите музиката е най-любимото ми нещо на света.

Тя е абсолютна свобода всеки да се изразява, както той намира за красиво, и в това е най-голямата ѝ сила.

The Local: Лия Младенова

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *