Открий море от възможности – избери кариера без граници

Go Career: Гъвкави условия и нови възможности с пакета за релокация на Sutherland

0 коментара Сподели:
Кариера без граници

Летният сезон някак умело приплъзва в съзнанието идеи за бягства и затова няма по-подходящо време от сега, за да ти представим една възможност за развитие и промяна, която Sutherland предоставя на своите служители. Те са една от компаниите със супер условия, отделящи специално внимание на своите служители и най-вече – гъвкави като каучук и винаги с по нещо интригуващо, на което си струва да обърнеш внимание. Такъв коз е пакетът им за релокация, даващ много предимства, заради които си струва да хванеш вълната на импулса и да направиш промяната, която отлагаш толкова дълго. А защо не и да я споделиш с приятел.

Като сфера на дейност Sutherland предлагат съпорт на 19 езика и почти две хиляди работни места

в трите си офиса в София, Варна и Бургас, както и режим на работа от къщи. Основна цел на работата им е да оптимизират процесите в дигиталния свят, а както ще стане ясно – успяват да оптимизират на всички фронтове.

#БЪЛГАРИЯ Е СУПЕР ЯКА

Накратко звучи така – ако не работиш в България, обаче знаеш колко е яко тук, Sutherland дава голямо решение на всички твои дилеми. Пакетът им за релокация означава, че се местиш тук, а те ти съдействат с абсолютно всяка от стъпките по пътя. Какво означава това – доброто ти прекарване в България е гарантирано, при това от ден едно. Предложението важи както за хора, които се релокират от чужбина, така и за българи, които се релокират от друг град, за да работят от офисите им в София, Варна или Бургас.

ЗАЩО СИ СТРУВА?

При интернационална релокация паричният бонус е 2000 лв., а в рамките на страната – 1000 лв. И това не е най-якото. Към него вървят и други „дребни неща“, които всъщност имат голямо значение, особено що се отнася до преместването ти на чисто ново място. Едно от тях е, че получаваш до три седмици престой в корпоративно жилище, съвет от брокер, адаптация в социалната среда и всякакви подобни детайли, които иначе биха те отказали от тази смела крачка.

MY BUDDY IS BETTER THAN YOURS

В целия процес за теб има специално разпределен човек, a.k.a. Buddy, което да те навигира, както и да отговори на всичките ти въпроси. Именно той ще те чака на летището и ще те придружи до хотела.

Това са основните ползи, които пакетът за релокация на Sutherland предлага на своите служители. Останалото не се описва, а се преживява.

Повече информация може да откриеш тук: www.sutherlandglobal.bg

Editors’ Choice: слънцето на юли

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *