Алтернативен кеф за сетивата – ALI LIVE @ Маймунарника

Едно магично участие на любима група те чака този уикенд в Борисова градина - не го пропускай!

0 коментара Сподели:

Фенове сме им отдавна и знаем, че ще те зарадваме с тази новина. ALI – „бандата от бъдещето, която вдига летвата на българския инди рок“, както я нарекоха, пренася космическата си енергия в центъра на София в Маймунарника в Борисовата градина на 13 юли. За силен тласък на втората половина на лятото и на началото на редица концерти за бандата.

Двигател на групата е вокалистът Али Абдала (познат с проекта си Macrophone), който е графичен и уеб дизайнер, а музиката е онова, на което посвещава времето си извън офиса. Той събира сили с другите момчета от бандата, с които споделят обща любов към музиката и

точно така се случва магията, на която ще се насладим този уикенд.

Към космическата енергия на ALI се присъединяват слънчевите и леко носталгични Sunblinds. Младата инди рок /бедруум/ алтърнатив поп група изпълнява авторска музика, вдъхновена от теми като любовта, раздялата и силните преживявания от една последна лятна неделя. Sunblinds ще подгреят Маймунарника за излитане в космоса по покана на ALI, които вярват в смисъла на подадената ръка и колаборацията между различни поколения независими артисти.Ще си тръгнете спокойни за бъдещето след този концерт, един от последните им преди големия взрив – дебютния албум на групата, който предстои да излезе наесен.

За всички, които още не са ги слушали – ALI са: Али Абдала – вокали и китара, Емил Доков – беквокали, Калоян Димитров – бас китара, Петар Шварц – китара, Антони Иванов – китара и Орлин Станчев – барабани, а билетите за този супер ивент те очакват тук. Нямаме търпение!

Най-чаканите концерти в България през август – Лени, Ед Шийрън и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *